ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Από βδομάδα τεχνικός διευθυντής για τον ΠΑΟΚ

 


Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου που έδωσε την Πέμπτη (3/6), ερωτηθείς για το θέμα τεχνικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, ήταν ξεκάθαρος:"H ομάδα χρειάζεται έναν τεχνικό διευθυντή. Το κάθε κορυφαίο κλαμπ έχει έναν τεχνικό διευθυντή. Σίγουρα η ομάδα θα υπογράψει έναν τεχνικό διευθυντή, είναι θέμα χρόνου, ωστόσο αυτό δεν δημιουργεί πίεση σε εμάς" ανέφερε ο Ρουμάνος τεχνικός βάζοντας τέλος έτσι στις φήμες που ήθελαν τον ΠΑΟΚ να εφαρμόζει ένα διαφορετικό μοντέλο διοίκησης του αγωνιστικού τομέα για την ερχόμενη χρονιά.

Την υπόθεση έχει αναλάβει προσωπικά ο Ιβάν Σαββίδης και έχει μιλήσει με αρκετούς υποψήφιους διαδόχους του Όλαφ Ρέμπε.Η τελική απόφαση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται να ανακοινωθεί την ερχόμενη βδομάδα και ο εκλεκτός να αναλάβει καθήκοντα λίγο αργότερα.

Ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν είναι αυτό του Γερμανού Γιόχαν Σπορς, αθλητικού διευθυντή της Φίτεσε και πιθανού αντιπάλου του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.Η υπόθεση δεν προχώρησε περαιτέρω με το γεγονός το ότι δεσμευόταν με συμβόλαιο στην Ολλανδική ομάδα.

Πάντως ο Ιβάν Σαββίδης θα έχει τον τελευταίο λόγο στην υπόθεση.Ένα άλλο όνομα που είδε το φως της δημοσιότητας και δεν είχε αρνητική κατάληξη είναι αυτή του Ιταλού Ντομένικο Τέτι.Ο ΠΑΟΚ φαίνεται , σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως να κοιτάει λύσεις από τη Ιβηρική χερσόνησο καθώς θεωρούν πως ταιριάζουν καλύτερα στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code