ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός για Ζότα

 


Η θερινή μεταγραφική περίοδος έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας και οι ερυθρόλευκοι για ακόμη ένα καλοκαίρι κινούνται δυναμικά. Μετά την σπουδαία μεταγραφή του Τικίνιο σειρά παίρνει η θέση του εξτρέμ. Μπορεί οι Τούρκοι να βγάζουν καθημερινά πολλά και φανταχτερά ονόματα (τα οποία όλως τυχαίως ακούγονται κάθε καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό), ωστόσο η πραγματικότητα απέχει κατά πολύ. Και αυτό διότι οι Μαρτίνς, Καρεμπέ και Μοδεστό δουλεύουν σύμφωνα με τα δικά τους κριτήρια και όχι με τις προτάσεις των μάνατζερ. Έτσι το τελευταίο όνομα το οποίο προκύπτει ρεπορταζιακά από την λίστα των Πειραιωτών είναι ο Φελίπε Ζότα.

 Πορτογάλος διεθνής με όλα τα κλιμάκια νέων της Πορτογαλίας ο αθλητής στα 22 του χρόνια ψάχνει το παραπάνω βήμα. Ανήκει στην Μπενφίκα με την οποία μέχρι το 2020 πραγματοποίησε δύο σεζόν με συμμετοχές απ' τον πάγκο, ενώ φέτος αγωνιζόταν ως δανεικός στην Βαγιαδολίδ. Εκεί όπου είχε ενεργό ρόλο με 18 συμμετοχές στην Λα Λίγκα. Αγωνίζεται πλάγια είτε από τα δεξιά είτε από τα αριστερά και διαθέτει χαμηλό κέντρο βάρους, θυμίζοντας στους ιθύνοντες του Ολυμπιακού το καλούπι του Ποντένσε. 

Η ιστορία θα έχει αρκετά επεισόδια, ωστόσο ο αθλητής συγκεντρώνει καλές πιθανότητες δεδομένου ότι οι ερυθρόλευκοι εξέφρασαν ενδιαφέρον από το προηγούμενο κιόλας καλοκαίρι. Εξάλλου ατζέντης του αθλητής είναι ο διάσημος Μέντες ο οποίος διατηρεί εξαιρετική συνεργασία με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Να σημειωθεί ότι στόχος της ομάδας είναι η εύρεση δύο εξτρέμ ενόψει της νέας σεζόν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code