ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γαλλία-Ελβετία: Η Παγκόσμια πρωταθλήτρια κόντρα...σε ένα φιλόδοξο ανταγωνιστή

 


H Eθνική Γαλλίας θα αντιμετωπίσει την Εθνική Ελβετίας για τα προημιτελικά του Euro 2020,  το βράδυ της Δευτέρας (28/6, 22:00) στο Εθνικό Στάδιο Βουκουρεστίου.

 Η Γαλλία κατάφερε να προκριθεί από τον όμιλο-φωτιά με Πορτογαλία, Ουγγαρία και Γερμανία και θέλει να αποδείξει ότι αξίζει τον τίτλο της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας στα playoffs του Euro 2020. Οι τρικολόρ έχουν μια πλήρης ομάδα, η οποία αποτελείται από αστέρες, απλώς προβλημάτισαν σε ορισμένες στιγμές κατά την διάρκεια των τριών αγώνων. Οι Ντεμελέ, Ντίνιε δεν θα είναι διαθέσιμοι για τον προπονητή Ντιντιέρ Ντεσάμπ, με τους Ερνάντες, Λεμάρ και Τιράμ να είναι αμφίβολοι. 

Η Ελβετία από την άλλη, πέτυχε τον πρώτο στόχο της που ήταν η πρόκριση στην φάση των 16, με τον κόουτς Πέτκοβιτς να έχει γεμάτο το «οπλοστάσιό» του. Σεφέροβιτς και Σακίρι είναι παίκτες που θέλουν μισή ευκαιρία για να σκοράρουν και θα προβληματίσουν έντονα την άμυνα της Γαλλίας στο παιχνίδι. Επίσης, ο  κεντρικός αμυντικός Ελβέντι απείχε από τις προπονήσεις τριών ημερών λόγω ενός χτυπήματος στο πόδι, ωστόσο επανήλθε σε αυτήν της Παρασκευής (25/6) και βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Ενδεικτικές ενδεκάδες:

Γαλλία: Γιορίς, Παβάρ, Βαράν, Κιμπεμπέ,Ερνάντες, Καντέ, Τολισό, Πογκμπά, Γκριζμάν, Εμπαπέ, Μπενζεμά.

Ελβετία: Ζόμερ, Ελβέντι, Ακάντζι, Ροντρίγκεζ, Βίντμερ, Τζάκα, Φρόιλερ, Ζούμπερ, Σακίρι, Σεφέροβιτς, Εμπολό.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code