ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έφυγε από την Σάλκε ο Χούντελααρ

 



Ο Κλας-Γιαν Χούντελααρ αποχώρησε από την Σάλκε μετά τον υποβιβασμό της ομάδας.



Ο 37χρονος πολύπειρος επιθετικός πήγε στην Σάλκε τον Ιανουάριο με σκοπό να την βοηθήσει να αποφύγει τον υποβιβασμό.Κάτι τέτοιο δεν συνέβη,ενώ και ο ίδιος υπέφερε από αρκετούς τραυματισμούς,με αποτέλεσμα να αγωνιστεί μόνο σε 9 αγώνες,σκοράροντας 2 γκολ.

Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν φήμες πως ίσως η συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιζόταν και την επόμενη σεζόν,αλλά ο σύλλογος ανακοίνωσε επίσημα την αποχώρηση του Χούντελααρ,παράλληλα με αυτή του Κολάσινατς.

Ο διευθυντής αθλητισμού και επικοινωνίας του συλλόγου,Πέτερ Κνέμπελ δήλωσε σχετικά: Αυτή η απόφαση μας πληγώνει τόσο αθλητικά,όσο και προσωπικά.Με το δεδομένο μπάτζετ,αλλά και με την διαμόρφωση του ρόστερ για την επόμενη σεζόν και τις προκλήσεις που θα έχουμε,δεν είχαμε άλλη εναλλακτική.Είμαστε όσο πιο ειλικρινείς γίνεται.Πρέπει να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις εδώ και τώρα,καθώς δεν υπάρχει χρόνος.

Αυτό που απομένει να δούμε είναι εάν ο Χούντελααρ θα αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση ή εάν επιθυμεί να αγωνιστεί για μία τελευταία σεζόν στην Eredivisie,καθώς υπάρχουν ομάδες που έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους όπως η Χέρενφεϊν και η Ντε Χράαφσχαπ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code