ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επισημοποίησε τη μεταγραφή του Τιλ η Φέγενορντ




Η Φέγενορντ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Γκους Τιλ με τη μορφή δανεισμού από τη Σπαρτάκ Μόσχας.

Ο 23χρονος επιθετικός μέσος, είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό με την ομάδα του Ρότερνταμ αλλά τελικά η επίσημη ανακοίνωση ήρθε σήμερα από την Ολλανδική ομάδα.

Ο Τιλ ανανέωσε το συμβόλαιο του για ακόμη έναν χρόνο (μέχρι το 2023) με την ομάδα της Σπαρτάκ Μόσχας στην οποία ανήκει και με αυτό τον τρόπο, παρέτεινε το δανεισμό του στη Φέγενορντ μέχρι το 2022 τουλάχιστον.

Η κίνηση αυτή του διεθνή Ολλανδού μέσου, του δίνει τη δυνατότητα να επαναφέρει τη καριέρα του στον σωστό δρόμο παίζοντας σε μια φύσει επιθετική ομάδα και εκ των κορυφαίων της χώρας. Η μεταγραφή πολλών εκατομμυρίων (συνολικά 18 παρακαλώ!) που είχε κάνει το καλοκαίρι του 2019 από την πρώην ομάδα του, Άλκμααρ στη Σπαρτάκ, δεν πέτυχε καθώς ο ίδιος δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της ομάδας της Μόσχας.

Το επόμενο καλοκαίρι, αποχώρησε με δανεισμό στη Γερμανική Φράϊμπουργκ χωρίς να πείσει εκ νέου για τις δυνατότητες του πραγματοποιώντας συνολικά μόλις 7 συμμετοχές στο πρωτάθλημα δίχως γκολ ή ασίστ. 

Τον ποδοσφαιριστή ξέρει καλά και εισηγήθηκε θετικά για την απόκτησή του o Άρνε Σλοτ που αποτελεί τον νέο προπονητή της Φέγενορντ αντικαθιστώντας τον Ντίρκ Άντβοκατ. Ο Σλοτ είχε τον Τιλ υπό τη καθοδήγηση του στην Άλκμααρ όπου ο Ολλανδός επιθετικός χαφ έκανε σπουδαίες εμφανίσεις. 

Να σημειωθεί ότι ο 23χρονος διεθνής (1 φορά), μπαλαντέρ έκανε τις καλές του σεζόν στην Άλκμααρ από όπου ξεκίνησε τη καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της πραγματοποιώντας συνολικά με τη φανέλα της σε όλες τις διοργανώσεις, 96 συμμετοχές με απολογισμό 28 γκολ και 12 ασίστ. 

Στη Σπαρτάκ Μόσχας πρόλαβε να συμμετάσχει ουσιαστικά σε 24 αγώνες έχοντας πενιχρό απολογισμό με 2 γκολ και 3 ασίστ. Η χρηματιστηριακή του αξία στο μεταγραφικό παζάρι ορίζεται από τους ειδικούς γύρω στα 6 εκατομμύρια ευρώ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code