ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έρικσεν: "Σε σταθερή κατάσταση επικοινώνησε με τους συμπαίκτες του, τους παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη''


Θετικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του μέσου της Δανίας Κρίστιαν Έρικσεν, όπου εχθές κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με την Φινλανδία κατέρρευσε στον αγωνιστικό χόρτο και τα όσα ακολούθησαν έκοψαν την ανάσα του φίλαθλου και μη κοινού. 

Πάντως σύμφωνα με την ενημέρωση της Ομοσπονδίας της Δανίας, στις 12:00, ο ποδοσφαιριστής είναι σε νοσοκομείο της Κοπεγχάγης σε σταθερή κατάσταση και επικοινώνησε με τους συμπαίκτες τους, στους οποίους παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη μετά τα όσα έζησαν στην αναμέτρηση με τον συμπαίκτη τους. 

Η ομοσπονδία ευχαρίστησε απλό και επιφανή κόσμο για τα μηνύματά του, που θα φροντίσει να φτάσουν στον Έρικσεν και την οικογένειά του για να τους δώσουν δύναμη.

Η ενημέρωση: «Σήμερα το πρωί μιλήσαμε με τον Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος έστειλε τους χαιρετισμούς του στους συμπαίκτες του. Η κατάστασή του είναι σταθερή και συνεχίζει να νοσηλεύεται για περαιτέρω εξετάσεις. Η ομάδα και το σταρ της εθνικής Δανίας έχει δεχτεί βοήθεια και θα συνεχίσει να έχει στο πλευρό της τέτοια βοήθεια μετά το χθεσινό περιστατικό. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πάντες για τις ευχές στον Κρίστιαν, από τους φιλάθλους, τους παίκτες, τις βασιλικές οικογένειες της Δανίας και της Αγγλίας, τις εθνικές ομοσπονδίες, τους συλλόγους και όχι μόνο. Ενθαρρύνουμε τον καθέναν να στείλει τα μηνύματά του στην ομοσπονδία της Δανίας, που θα φροντίσει να τα μεταφέρει στον Κρίστιαν και την οικογένειά του».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code