Ο Οντέντ Κάτας, όπως ήταν γνωστό εδώ και μέρες αποτελεί και επίσημα πλέον παρελθόν από τον Παναθηναϊκό. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός πριν λίγο με ανακοίνωση της ευχαριστεί τον Ισραηλινό τεχνικό για την οριστική του στην ομάδα.
Πλέον πρώτο φαβορί να τον αντικαταστήσει είναι ο Δημήτρης Πρίφτης, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Όντεντ Κάτας.
Ο Όντεντ ήταν και παραμένει ένας δικός μας άνθρωπος, ο οποίος τίμησε το «τριφύλλι» τόσο ως αθλητής, όσο και ως προπονητής με τον χαρακτήρα, την αξιοπρέπεια και την προσωπικότητά του. Τον ευχαριστούμε από καρδιάς και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη ζωή και την καριέρα του.
Παράλληλα, ευχαριστούμε θερμά και τον κόουτς Λίορ Λούμπιν για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον».
0 Σχόλια