ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λαπόρτα: "Ο Μέσι θέλει να μείνει στην Μπαρτσελόνα"

 


Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Τζοάν Λαπόρτα πραγματοποίησε δηλώσεις (μετά την μεταγραφή του Αγκουέρο στους μπλαουγκράνα) σχετικά με το μέλλον του Λιονέλ Μέσι. Στην συνέντευξη τύπου τέθηκε τόσο το θέμα του Μέσι όσο και του Ρόναλντ Κούμαν με πολύ κόσμο να ενδιαφέρεται για το τι μέλει γενέσθαι και τον πρόεδρο των "μπλαουγκράνα" να δείχνει αισιόδοξος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λαπόρτα:

Για τον Μέσι: " Οι συνομιλίες μας με τους ατζένετες του Μέσσι προχωρούν καλά. Δεν μπορούμε ακόμη να πούμε ότι βρισκόμαστε στο σημείο συμφωνίας, αλλά γνωρίζουμε ότι ο Λίο θέλει να παραμείνει στη Βαρκελώνη . Δεν είναι θέμα που συνδέεται με την οικονομική πλευρά, αλλά ο παίκτης βρίσκεται σε μια στιγμή προβληματισμού: θέλει μια ανταγωνιστική ομάδα ικανή να κερδίσει τρόπαια " . Για παράδειγμα ο Έρικ Γκαρσία θα μπορούσε επίσης να είχε επιλέξει άλλους προορισμούς, αλλά επέλεξε τη Βαρκελώνη. Ελπίζουμε ότι η επιθυμία του Μέσσι να συνεχίσει να φοράει την φανέλα της Μπάρτσα θα είναι καθοριστική."

Για τον Κούμαν: "Είμαι πολύ άνετα μαζί του και ελπίζω να είναι και εκείνος μαζί μου. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε μια φάση ανάλυσης και προβληματισμού , αλλά μεταξύ μας είναι μια πολύ ρευστή επικοινωνία. Μιλήσαμε επίσης για τα πράγματα που δεν λειτούργησαν αυτή τη σεζόν. Θα δούμε σύντομα και ας ελπίσουμε ότι όλα πάνε καλά για τη Μπαρτσελόνα." 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code