ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ράμος: "Ήρθε η στιγμή να πω αντίο στην Ρεάλ Μαδρίτης"

 


Ο Σέρχιο Ράμος ήταν βαθύτατα συγκινημένος στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του θέλοντας να ευχαριστήσει τους πάντες που βρέθηκαν στο πλευρό του στην Ρεάλ. Χθες βράδυ ο 35χρονος Ισπανός αμυντικός αποχαιρέτησε και επίσημα τους "μερένχες" ύστερα από 16 χρόνια παρουσίας συνδέοντας το όνομά του με τον σύλλογο της Μαδρίτης. Στην πορεία του στον σύλλογο κατέκτησε 4 Τσαμπιονς Λιγκ, 5 πρωταθλήματα Ισπανίας, 4 Σούπερ Καπ Ισπανίας, 3 Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, 4 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων και δύο Κύπελλα Ισπανίας και σε αυτές τις 16 σεζόν σημείωσε 671 συμμετοχές και 101 γκολ. Τέλος άφησε μήνυμα αισιοδοξίας πως κάποια στιγμή στο μέλλον θα επιστρέψει, πιθανότατα από άλλο πόστο. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο εμβληματικός αρχηγός της Ρεάλ:

"Ήρθε η στιγμή να πω αντίο, μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου, να πω αντίο στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ήρθα εδώ με τον πατέρα μου ανά χείρας". (εδώ καταρρέει με δάκρια στα μάτια)

"Ήταν αναπόφευκτο να συγκινηθώ. Θα προτιμούσα να πω το αντίο στο γήπεδο μας, το Σαντιάγκο Μπερναμπέου". "Θα επιστρέψω μια μέρα, είμαι σίγουρος. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Θα κουβαλάω τις στιγμές που έζησα εδώ για όλη μου τη ζωή. Σας ευχαριστώ πολύ, αυτό εδώ σήμερα είναι κάτι περισσότερο από ένα αντίο γιατί εγώ θα επιστρέψω "

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code