ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ουκρανία-Αυστρία (19:00): Ματς "τελικός" για την πρόκριση στην νοκ-άουτ φάση του Euro 2020


Ουκρανία και Αυστρία "κοντράρονται" σήμερα (21/06,19:00) στο Βουκουρέστι, σε ένα ματς που θα κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η Ουκρανία νίκησε στον τελευταίο της αγώνα τη Βόρεια Μακεδονία (2-1) και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση. Σήμερα, με νίκη εξασφαλίζει τη δεύτερη θέση του ομίλου της και συνεπώς την απευθείας πρόκριση στους "16" του θεσμού. Η ισοπαλία επίσης "βολεύει" τους Ουκρανούς, οι οποίοι υπερτερούν έναντι των Αυστριακών στη ισοβαθμία. Το τελευταίο σενάριο της ήττας περιπλέκει τα πράγματα καθώς θα πρέπει να περιμένουν και τα αποτελέσματα των άλλων ομίλων για να προκριθούν ως καλύτεροι 3οι.

Τα ίδια ισχύουν πάνω κάτω και για την Αυστρία. Αν και ηττήθηκαν στο τελευταίο τους χρονικά παιχνίδι με την Ολλανδία (2-0), η πρόκριση είναι "ζωντανή". Με νίκη εξασφαλίζουν τη δεύτερη θέση του ομίλου και συνεπώς την απευθείας πρόκριση, ενώ με ισοπαλία καταλαμβάνουν την τρίτη θέση μιας και υστερούν στην ισοβαθμία με τους Ουκρανούς. Ωστόσο οι πιθανότητες να προκριθούν στην επόμενη φάση με 4 βαθμούς είναι πολλές μιας και θα βρίσκονται στις καλύτερες τρίτες. Μια ενδεχόμενη ήττα θα τους προβληματίσει καθώς θα αναμένουν τα αποτελέσματα των άλλων ομίλων για να δουν αν προκρίθηκαν.

Οι πιθανές συνθέσεις:

Ουκρανία (Αντρέι Σεφτσένκο): Μπούστσαν, Καραβάεβ, Ματβιένκο, Ζαμπάρνι, Μικολένκο, Μαλινόφσκι, Στεπανένκο, Ζιντσένκο, Γιαρμολένκο, Γιάρεμτσουκ, Τσιγκάνκοφ.

Αυστρία (Φράνκο Φόντα): Μπάχμαν, Χιντερέγκερ, Αλάμπα, Ντράγκοβιτς, Σλάγκερ, Λάινερ, Σάμπιτζερ, Γκρίλιστς, Ούλμερ, Μπάουμγκάρντνερ, Αρναούτοβιτς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code