ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λουίς Ενρίκε:"Απέναντι στην Πολωνία θα παίξουμε με τον Μοράτα και 10 ακόμα παίκτες"


 Η Ισπανία στην πρεμιέρα της απέναντι στην Σουηδία δεν είχε καλή απόδοση και ένα από τα πρόσωπα που δέχθηκαν σφοδρή κριτική είναι ο ΆΛβαρο Μοράτα.

Αίτια αυτής είναι η αδυναμία του να σκοράρει στα τελευταία παιχνίδια της Ισπανίας με αποκορύφωμα το απίστευτο χαμένο τετ-α-τετ στο 1ο ημίχρονο με τους Σουηδούς.

Ο Λουίς Ενρίκε από την μεριά υπερασπίστηκε τον επιθετικό στην συνέντευξή τύπο για το πλαίσιο του αγώνα απέναντι στους Πολωνούς αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Ναι, ο Μοράτα θα παίξει από την αρχή. Θέλω από εκείνον να συνεχίσει να κάνει το ίδιο πράγμα, να συνεχίσει να προσφέρει αυτά που προσφέρει σε άμυνα και επίθεση.

Το Σάββατο θα παίξουμε με τον Μοράτα και δέκα ακόμα παίκτες". Όσον αφορά στον Μπουσκέτς, που ξεπέρασε το πρόβλημα με τον κορονοϊό (βρέθηκε αρνητικός στη νέα σειρά τεστ), είπε:

"Είναι σε θέση να πάρει μέρος. Δούλεψε σπίτι του και είμαστε σε διαρκή επικοινωνία μαζί του. Μπόρεσενα προπονηθεί και ήταν σαν να έκανε προπόνηση μαζί μας".


Αναφερόμενος σε αποδοκιμασίες που δέχτηκε η ομάδα από μερίδα του κόσμου που βρέθηκε στο "Καρτούχα" στο ματς με τους Σουηδούς, υπογράμμισε:

"Εάν βλέπω από τους παίκτες μου ότι δεν προσπαθούν και ότι είναι αδιάφοροι, να αποδοκιμάζουν τον προπονητή. Προφανώς και μπορούμε καλύτερα αλλά είχαν ευκαιρίες οι παίκτες μου".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code