ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τουρκία - Ουαλία 0-2 : Την Ουαλία δεν μπορείς να την ξεγράφεις !


Η Ουαλία κέρδισε , απόλυτα δίκαια , την ματσάρα του 1ου ομίλου  με γκολ του Ράμσει στο 43' και του Ρόμπερτς στο 95, ύστερα από δύο απίθανες ασίστ του Μπέιλ και πλέον βλέπουν την επόμενη φάση !

 Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με εξαιρετικό ρυθμό και πολλές φάσεις , μιας και οι δύο ομάδες θέλουνε την νίκη για να φτάσουν πιο κοντά στην πρόκριση !  Η πρώτη μεγάλη στιγμή  ανήκει στον Ράμσεϊ , που νικήθηκε σε τε α τετ από τον Τσακίρ . Στο 14' το σουτ του Ουντέρ  το μπλόκαρε ο Ουόρντ  . Στο 24' ο χαφ της Γιουβέντους , βρέθηκε ολομόναχος , μέσα στην μεγάλη περιοχή αλλά έστειλε την μπάλα αρκετά άουτ ! Στο 29' οι Τούρκοι , έχασαν με την σειρά τους , μοναδική ευκαιρία , αφού τη κεφαλιά του   Αϊχάν  την διώχνει ο Μορέλ πάνω στη γραμμή .

Το παιχνίδι , συνέχισε και μετά το 30' να έχει υψηλό ρυθμό , με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τις στιγμές τους , αλλά κάποια λάθη στις αποφάσεις των παιχτών στις τελικές τους ενέργειες δεν τους επέτρεψαν να γίνουν πιο απειλητικοί .  Όμως στο 43' ο Μπέιλ βγάζει μαγική μπαλιά στον Ράμσεϊ , ο οποίος με την τρίτη του προσπάθεια στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και την ομάδα του προηγούμενη με 0-1 στο ημίχρονο !

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στα πρώτα δέκα λεπτά του δευτέρου μέρους , το παιχνίδι συνέχισε να έχει γρήγορο ρυθμό , με τους Ουαλούς πιο προσεκτικούς , αλλά εξακολουθούσαν να κρατάνε μπάλα και να χτυπάνε τις μεσοαμυντικές αδυναμίες των αντιπάλων τους . Από την άλλοι οι Τούρκοι , επειδή χρειάζονται θετικό αποτέλεσμα για να έχουν ελπίδες πρόκρισης προσπαθούσαν να βρούνε το γκολ με κάθε τρόπο . 

Η πρώτη μεγάλη στιγμή του ημιχρόνου , άνηκε στον Γιλμάζ , ο οποίος , στο 54 ,μετά από κόρνερ , στέλνει την μπάλα πολύ ψηλά ,με σουτ ελάχιστα έξω από τη μικρή περιοχή ! Η απάντηση για τους Ουαλούς ήρθε και πάλι με τον Ράμσεϊ να  σουτάρει από πλεονεκτική θέση εντός περιοχής, αλλά ο Τσακίρ αποκρούει με τα πόδια! Στο 60ο λεπτό ο Μπέιλ μετά από άμορφη ατομική ενέργεια κερδίζει πέναλτι από τον Τσελίκ , αλλά στην εκτέλεση στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ !

Αφού παρέμεινε το 0-1 , που αδικεί την ομάδα του Πέιτζ , η Τουρκία αναθάρρεψε , αλλά συνέχιζε να έχει προβλήματα στην ανασταλτική της λειτουργία . Πάντως κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο και έψαχναν τρόπο να διασπάσουν την καλή αμυντική λειτουργία των αντιπάλων τους . Στο 79' ο Ράμσεϊ σεντράρει , ο Μπέιλ πιάνει την κεφαλιά αλλά σε καλή θέση ο Τσακίρ τη μπλοκάρει ! Στο 87' ο Ντεμιράλ με κεφαλιά δεν μπορεί να νικήσει τον Ουόρντ και στην συνέχεια σε αντεπίθεση των Ουαλών ο Τζέιμς κάνει κάκιστη πάσα ! Σε μία ακόμα επιθετική μετάβαση ο Μπέιλ βγάζει τετ α τετ τον Ουίλσον ,με τον Τσέλικ να την διώχνει σε κόρνερ. Στο 95'  ο σταρ της Ουαλία δίνει την δεύτερη του ασίστ, αυτή την φορά στον Ρόμπερτς , σφραγίζοντας την νίκη της ομάδας του με 2-0 και αγκαλιάζοντας την πρόκριση !

Οι αρχικές ενδεκάδες:

Τουρκία (4-2-3-1): Τσακίρ – Τσελίκ, Αϊχάν, Σογιουντσού, Μεράς (Μουλγκούρ 72') – Γιοκουσλού (Ντεμιράλ 45'), Τουφάν (Γιαζίτζι 45') – Κενάν Καραμάν (Ντερβίσογλου 75'), Τσαλχάνογλου, Ουντέρ (Kαμπετσί 83')

Ουαλία (4-2-3-1): Γουόρντ – Ρόμπερτς, Μέφαμ, Ρόντον, Ντέιβις – Άλεν (Αμπαντού 72'), Μόρελ – Μπέιλ , Ράμσεϊ (Ουίλσον 85'), Τζέιμς – Μουρ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code