ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σκωτία-Τσεχία 0-2 : Καθάρισε ο Σίκ σε ένα εκπληκτικό ματς


Με το δεξί μπήκε στην διοργάνωση του Euro η Τσεχία, η οποία σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι επικράτησε με 2-0 της Σκωτίας και έκλεισε νικηφόρα την αυλαία της πρώτης αγωνιστικής για τον Δ' Όμιλο.Δύο γκόλ ο φοβερός Σίκ στο 42ο και το 53ο λεπτό, βάζοντας και το γκόλ της...χρονιάς.29 συνολικά τελικές και σωρεία ευκαιριών για τις δύο ομάδες- ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο- που πρόσφεραν ένα πάρα πολύ ωραίο θέαμα !

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Α Ημίχρονο 

Η  Σκωτία μπήκε στον αγώνα πολύ δυνατά και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο με την Τσεχία να ισορροπεί μετά τα πρώτα 5 λεπτά.

Στο 16ο λεπτό η Τσεχία είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Σίκ να σουτάρει από καλή θέση μέσα στην μεγάλη περιοχή και τον Μάρσαλ να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα η Σκωτία απάντησε στις ευκαιρίες αφού, μετά από όμορφη πάσα του Ρόμπερτσον, ο Ντάικς δεν κατάφερε να νικήσει τον Βάτσλικ, με το σούτ του να φεύγει λίγο άουτ.

Στο 32ο λεπτό απείλησε ξανά η Σκωτία.Μετά απο αντεπίθεση, ο Ρόμπερτσον βρέθηκε απέναντι από την εστία της Τσεχίας όμως στο τετ α τετ δεν κατάφερε να κερδίσει τον Βάτσλίκ ο οποίος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 42ο λεπτό η Τσεχία άνοιξε το σκόρ! Μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της Σκωτίας, ο Τσούφαλ έβγαλε μια καταπληκτική σέντρα από δεξιά, με τον Σίκ να πιάνει μια δυνατή κεφαλιά και να κάνει το 1-0 !

Β Ημίχρονο

Η Τσεχία μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και στο 47 παραλίγο να διπλασιάσει τα τέρματα της αλλά ο Μάρσαλ έδιωξε ενστικτωδώς το σούτ του Σίκ.Στο αμέσως επόμενο λεπτό το σούτ του Χένρι βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Βάτσλικ χάνοντας τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει.

Στο 49' η Σκωτία ξανά βρέθηκε κοντά στο να ισοφαρίσει όταν ο Γκάλας δεν υπολόγισε σωστά, διώχνοντας άτσαλα την μπάλα όπου παραλίγο να βάλει αυτογκόλ !

Στο 53ο λεπτό η Τσεχία διπλασίασε τα τέρματα της με έναν εκπληκτικό τρόπο. Ο Σίκ με εκπληκτικό σούτ, είδε τον Μάρσαλ να είναι λίγο πιο έξω απο την εστία του και έκανε το 2-0 

Στο 61ο λεπτό ο Άρμστρονγκ μετά από καταπληκτική κούρσα σούταρε δυνατά,η μπάλα κόντραρε στον Γκάλας και η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το οριζόντιο δοκάρι της Τσεχίας. Στην επόμενη ακριβώς φάση ο Ντάικς δεν κατάφερε εξ επαφής να κερδίσει τον Βάτσλικ, με σούτ μέσα από την μικρή περιοχή

Στο 66ο λεπτό η Σκωτία έχασε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία! Μετά από σέντρα του Ντόνελ ο Ντάικς βρέθηκε μόνος του μέσα στην μικρή περιοχή, όπου δεν κατάφερε να κερδίσει τον εκπληκτικό Βάτσλικ.

Στο 81ο λεπτό ο Σίκ βρέθηκε σε πολύ καλή θέση μέσα στην μεγάλη περιοχή όμως δεν κατάφερε να σκοράρει και να κάνει το χατ-τρίκ ενώ δύο λεπτά αργότερα, η Σκωτία έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει με τον Φόρεστ να σουτάρει από πλάγια θέση, στέλνοντας την μπάλα στην αγκαλιά του Μάρσαλ.

Στο 90ο λεπτό ο  Κρμέντσικ με ωραία προβολή μέσα από την μικρή περιοχή, δεν κατάφερε να κερδίσει τον Βάτσλικ και να τριπλασιάσει τα τέρματα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code