ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Οι Ρώσοι δεν πεθαίνουν, 0-1 την Φινλανδία !


Μεγάλη ανάσα για την Ρωσία που κατάφερε να βρει τον δρόμο προς την νίκη απέναντι στους σκληροτράχηλους Φινλανδούς ισοφαρίζοντας τους στην δεύτερη θέση του ομίλου και όλα πλέον θα κριθούν για την πρόκριση στην επόμενη φάση , στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική.

Α' Ημίχρονο

Ρωσικό passing game είδαμε στο πρώτο μέρος, με τους τυπικά φιλοξενούμενους να έχουν την κυριαρχία της κατοχής και τη φάσεων, πατώντας σχετικά εύκολα περιοχή των αντιπάλων, χωρίς όμως να μπορούν να στείλουν και εύκολα την μπάλα προς τα δίχτυα. Η Φινλανδία σόκαρε τους Ρώσους στο 4' με τον Πογιάνμπαλο να σκοράρει με κεφαλιά, όμως το γκολ να ακυρώνεται μετά από επέμβαση του VAR.Οι Ρώσοι είχαν ως μοναδικό πρόβλημα τις επελάσεις της Φινλανδίας από την μεσαία γραμμή προς την επίθεση που ήταν ταχύτατες όμως δεν είχαν ουσία. Αυτό το πρόβλημα φαίνεται να ξεπεράστηκε σχετικά εύκολα με τον Μίρατσουκ στο 45+2' να μπαίνει μεγάλη περιοχή να στρώνει την μπάλα στο αριστερό του πόδι και με εξαιρετικό πραγματικά τελείωμα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Β' Ημίχρονο

Το παιχνίδι άνοιξε στο δεύτερο 45λεπτο και η Φινλανδία πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες, χάρις την Ρωσία που έκατσε πιο πίσω συγκριτικά με το πρώτο ημίχρονο, χωρίς να εκμεταλλεύεται την υπεροχή. Στο 64' όμως ο Ζεμπαλέτικοφ πάτησε περιοχή και εκτέλεσε αλλά η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της Φινλανδίας γλιτώνοντας από τα χειρότερα τους Σκανδιναβούς. Ρώσοι και Φινλανδοί καθ' όλη τη διάρκεια του ημιχρόνου προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις για γκολ όμως αυτό δεν επιτεύχθη ποτέ με το 0-1 να μένει έως και το τέλος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code