ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τεράστια νίκη Παναιτωλικού και παραμένει Superleague 1 !


Μεγάλη νίκη ανατροπής και παραμονής στην μεγάλη κατηγορία για τον Παναιτωλικό, μετά από νίκη 1-0 επί της Ξάνθης στο δεύτερο ματς των μπαράζ.

Α' Ημίχρονο

Ένα πρώτο μέρος πολύ υψηλής έντασης και ποιότητας, χωρίς ωστόσο κάποια δυνατή τελική προσπάθεια όσο παράξενο και εάν φαίνεται αυτό. Τόσο ο Παναιτωλικός όσο και η Ξάνθη κυκλοφόρησαν την μπάλα και διεκδίκησαν κάθε φάση, μέχρι και τις μη... διεκδικήσημες. Κρατάμε την πρωτοβουλία του Μαπρμπόσα και του Έμπερτ εκατέρωθεν για το πρώτο 45λεπτο.

Β' Ημίχρονο

Στο ίδιο έργο θεατές, με τις δύο ομάδες να δίνουν και την ψυχή τους στο παιχνίδι, με τα σκληρά μαρκαρίσματα να δίνουν και να παίρνουν. Κρατάμε την στιγμή του 78' με τον Μάζουρεκ να πιάνει ένα σουτ εκτός περιοχής και η μπάλα να περνάει λίγο πάνω από την εστία. Ο Παναιτωλικός κατάφερε στο 81' να κερδίσει πέναλτι με τον Παπάζογλου να κάνει χέρι. Την εκτέλεση του ανέλαβε να ο Βέργος που έστειλε την μπάλα στο κέντρο της εστίας για το 1-0. Τεράστια ευκαιρία έχασε η Ξάνθη στο 92' με τον Έμπερτ να εκτελεί απευθείας φάουλ όμως η μπάλα να βγαίνει λίγο δίπλα από την αριστερή συμβολή των δοκαριών του Κνετ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code