ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επική ανατροπή Ξάνθης και φεύγει για... Superleague 1 !


Τεράστια νίκη με ανατροπή πέτυχε η Ξάνθη στα Πηγάδια υποδεχόμενη τον Παναιτωλικό, παρ' ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 5' βρήκε το σθένος και πέρασε στην αντεπίθεση.

Έτσι οι δύο ομάδες θα λύσουν τους λογαριασμούς τους στο δεύτερο ματς των μπαράζ, αυτή την φορά στο Αγρίνιο.

Α' Ημίχρονο

Ένα αρκετά δυνατό πρώτο μέρος είδαμε, με τον Παναιτωλικό να βρίσκει δίχτυα πολύ νωρίς, μόλις στο 6' , με τον Ντουάρτε να πατάει περιοχή από τα αριστερά και να σεντράρει προς τον Βέργο που απέφυγε το μαρκάρισμα του Τζούρμαν και πλάσαρε ιδανικά για το 0-1 από το ύψος της μικρής περιοχής. Αυτό ανάγκασε τηξ Ξάνθη να αυξήσει από πολύ νωρίς την πίεση της και έτσι είδαμε ένα πρώτο 45λεπτο με μια ομάδα πρωταγωνιστή, αυτή της Ξάνθης, που πίεζε συνεχώς όμως δεν κατάφερνε να φτάσει στην πηγή να πιει νερό εύκολα.

Β' Ημίχρονο

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε από εκεί που τελείωσε το πρώτο, με την Ξάνθη δηλαδή να πιέζει και εν τέλει καταφέρνει να φθάσει στην ισοφάριση. Μόλις στο 52' ο Έμπερτ δέχεται την μπάλα και μπήκε μέσα στην περιοχή και με ένα απλό σουτ στην δεξιά γωνία του Κνετ έκανε το 1-1. Ο Παναιτωλικός μετά το γκολ που δέχθηκε πίεσε και άνοιξε το παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, με τους Αγρινιώτες να χάνουν το κιόλας πολύ μεγάλη φάση στο 64' με τον Ντουάρτε να σουτάρει με μονοκόμματο σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ, μέσα από την μεγάλη περιοχή όμως η μπαλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των δικτύων των γηπεδούχων. Ολική ανατροπή με τον Μικελτάντζε να βρίσκεται στο 71' μέσα στην περιοχή του Παναιτωλικού και μετά από φάση πολιορκίας στα καρέ η μπάλα φθάνει στον ίδιο που εκτέλεσε με δυνατό σουτ τον Κνετ για το 2-1. Η Ξάνθη έφθασε κοντά στο. 3-1 μάλιστα στο 93' με τον Καπνίδη να αστοχεί από το πέναλτι με καρφωτή κεφαλιά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code