ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

La Liga : Φινάλε-θρίλερ που κρίνει τον πρωταθλητή !

 


Η 38η αγωνιστική αγωνιστική αρχίζει σε λίγη ώρα (19.00) στην Ισπανία και θα κρίνει τον φετινό νικητή του πρωταθλήματος, το οποίο διεκδικούν ακόμα Ατλέτικο Μαδρίτης και Ρεάλ Μαδρίτης.

Φτάσαμε αισίως στην τελευταία αγωνιστική της Ισπανικής Λα Λίγκα με την Ατλέτικο Μαδρίτης και την συμπολίτισσά Ρεάλ να διεκδικούν μέχρι και σήμερα το πρωτάθλημα .

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε είναι πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα με 83 βαθμούς και αγωνίζεται στην έδρα της Βαγιαδολίδ (που επίσης καίγεται για τους 3 βαθμούς, αφού κινδυνεύει με υποβιβασμό) με σκοπό να κλειδώσει την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Η έταιρη διεκδικήτρια του τροπαίου Ρεάλ Μαδρίτης, έχει 81 βαθμούς και αγωνίζεται στην έδρα της, με αντίπαλο την Βιγιαρεάλ. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν δεν χρειάζεται απλά και μόνο την νίκη σήμερα αλλά και στραβοπάτημα της Ατλέτικο, για να κατακτήσει αυτή τον τίτλο. Τα υποβρύχια επίσης δεν είναι αδιάφορα! Διεκδικούν την έξοδο τους στο Europa League και για να γίνει αυτό, θα πρέπει να κερδίσουν την βασίλισσά και να στραβοπατήσει τόσο η Σοσιεδάδ (παίζει στην έδρα της Οσασούνα) όσο και η Μπέτις (παίζει στην έδρα της Θέλτα) 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code