ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Final 4: Τα προφίλ των τεσσάρων ομάδων

 


Τα προφίλ των ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπαρτσελόνα, Αναντολού Εφές και Αρμάνι Μιλάνο οι οποίες είναι και οι ομάδες που θα παλέψουν στο Final 4 

Η Μπαρτσελόνα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που τερμάτισε στην πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια με 24-10 και στα πλέι οφ απέκλεισε την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με 3-2. Η ομάδα της Βαρκελώνης επιστρέφει σε Final 4 για πρώτη φορά από το 2014.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη, η οποία ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια έχοντας το ίδιο ρεκόρ με τους Καταλανούς, αλλά οι Ισπανοί υπερτερούσαν στην ισοβαθμία. Στα πλέι οφ οι Ρώσοι απέκλεισαν πολύ εύκολα με 3-0 την Φενερμπαχτσέ.

Η Αναντολού Εφές του Εργκίν Αταμάν, η οποία τερμάτισε στην τρίτη θέση με ρεκόρ 22-12 και θέλει να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης. Στα πλέι οφ απέκλεισε με 3-2 την Ρεάλ Μαδρίτης.

Και τέλος η Αρμάνι Μιλάνο. Η ομάδα του του Ετορε Μεσίνα, που αποτελεί χωρίς αμφιβολία την ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν. Οι Ιταλοί με 21-13 τερμάτισαν στην 4η θέση και στα πλέι οφ έβγαλαν εκτός της Μπάγερν Μονάχου με 3-2. Ο ιταλικός σύλλογος επιστρέφει στο φάιναλ φορ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης 29 χρόνια (!) μετά και συγκεκριμένα από το 1992.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code