ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ιτούδης: "Μας κάνει περήφανους το πως βρεθήκαμε στο Final 4"

 


Ο Δημήτρης Ιτούδης παραχώρησε δηλώσεις στην τελευταία επίσημη συνέντευξη τύπου για το Final 4 της Κολωνίας που ξεκινάει αύριο με τις ημιτελικές αναμετρήσεις Μπαρτσελόνα-Αρμάνι και Τσσκα-Εφές. Ο Έλληνας κόουτς της Τσσκα δήλωσε περήφανος τόσο για την ομάδα του που παρά τις δυσκολίες έφτασε στο κορυφαίο ευρωπαϊκό τουρνουά αλλά και για την ανάγκη των ομάδων να πραγματοποιηθεί φέτος το Final 4.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ιτούδη:

"Καλησπέρα όλοι. Είναι πάντα ευχαρίστηση και νιώθω τιμή που βρίσκομαι για άλλη μια φορά εδώ στο τελικό στάδιο μιας μεγάλης διοργάνωσης, της Ευρωλίγκα Μπάσκετ. Όσον αφορά αυτή τη σεζόν, ήταν προκλητική. Ήταν πρόκληση για όλους μας λόγω της πανδημίας, περιορισμοί, τραυματισμοί και τα πάντα. Αλλά όπως είπα στους παίκτες μου, όταν το κάνεις, θα θυμάσαι πάντα με μεράκι αυτές τις αναμνήσεις όταν μοιραστήκατε τη δυσκολία. Μοιραστήκαμε πολλές δυσκολίες φέτος. Όταν ξέρετε ότι έχετε ανθρώπους στην αριστερή σας πλευρά και στη δεξιά σας πλευρά που μπορεί να σας βοηθήσουν να περάσετε τις δυσκολίες, που σας κάνει να έρθετε πιο κοντά και να γίνετε μια πραγματική ομάδα. Και αυτό το απολαμβάνουμε. Νομίζω ότι οι οπαδοί το απολάμβαναν επίσης, βλέποντας το μπάσκετ της ομάδας μας και βλέποντας πολύ ανταγωνιστικό μπάσκετ στην Ευρωλίγκα. "

Σχετικά με τα εμπόδια που αντιμετώπισε η CSKA:

"Δεν είναι εύκολο για τον προπονητή ή τη διοίκηση κατά τη διάρκεια της σεζόν να δημιουργήσει ένα νέο ξεκίνημα. Αλλά το κάναμε ομαδικά και όλα τα συγχαρητήρια πρέπει να τους πάνε στους παίκτες γιατί το έκαναν. Το έκαναν να συμβεί στο γήπεδο. "

Για το αν είναι διαφορετικό προπονητικό στο Final Four μετά την ανανέωση του συμβολαίου του:

"Δεν δουλεύεις. Δεν είναι βάρος. Είναι χαρά που πηγαίνω εκεί και δουλεύω για αυτό το κλαμπ και αυτούς τους ανθρώπους. "

Για την ανοικοδόμηση της ομάδας στα μέσα της σεζόν:

«Απαντώντας σε αυτήν την ερώτηση, μπορώ επίσης να κάνω τη συζήτηση Will Clyburn. Έχω τον Will Clyburn και τους άλλους παίκτες. Δεν είναι εύκολο, αλλά το έκαναν να συμβεί. Όταν συναντηθούν, τους βλέπετε να παλεύουν από αυτό και ότι πραγματικά πιστεύουν σε ό, τι έχουν ως ομάδα και μονάδα. Είμαι περήφανος για αυτό. "

Για το αν είναι η μεγαλύτερη πρόκληση αυτή με την Εφές αύριο:

θα μπορούσαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι με επίθεση. Δεν ξέρουμε τώρα. Έχουμε πολλά σχέδια και τα εργαζόμαστε. Έχουμε την ευκαιρία να είμαστε το αγαπημένο πολλές φορές. Και μετά ξαφνικά 3 λεπτά αποφασίζουν το παιχνίδι. Δεν πετάω απλώς όλες τις ελπίδες μας στην τύχη. Υπάρχουν ορισμένες λεπτομέρειες που θα χρησιμοποιήσουμε. Θα προσπαθήσουμε να τα συγκρατήσουμε - όχι να τα σταματήσουμε. Δεν μπορούν να σταματήσουν. "

Σχετικά με την υπερηφάνεια του σε αυτήν την ομάδα:

"Μας κάνει περήφανους για το πώς συνέβη αυτό το Final Four για εμάς. Μπορείτε να δείτε πώς χρησιμοποιούν οι παίκτες κάθε προπόνηση και βίντεο. Και το κάνουν να συμβαίνει στο γήπεδο, που είναι η δύσκολη δουλειά. Για μένα θεωρώ θεωρητικά να αναφέρω ιδέες και προσπαθήστε να τους οδηγήσετε, είναι μια διαφορετική προοπτική. Αλλά για να το κάνουν αυτό είναι τεράστιο. Αλλά δεν είμαστε εδώ μόνο για να απολαύσουμε αυτό που έχουμε επιτύχει. Στο παρελθόν, έχω πει στους παίκτες μου, αφήστε την επιτυχία να ξεκουραστεί ειρηνικά Αυτό ανήκει στο παρελθόν. Και το παρελθόν δεν μπορεί να καθορίσει το μέλλον. Για εμάς τώρα, η πραγματική στιγμή είναι αυτή που έχει σημασία. Θέλουμε να ανταγωνιστούμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ολόκληρη η συνέντευξη τύπου:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code