ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ESL: "Δεν υπάρχει πιθανότητα αποκλεισμού των ομάδων από τις διοργανώσεις της UEFA"

 


Η UEFA φαίνεται πως θέλει να τιμωρήσει τις ομάδες που συμμετείχαν στο εγχείρημα αυτό πάρα το γεγονός ότι αυτό δεν πραγματοποιήθηκε στην ουσία.

Η τιμωρία που βέβαια δεν έχει επιβεβαιωθεί φαίνεται να αφορά κυρίως τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους, αλλά και Ιντερ. Και αυτή θα είναι ο διετής αποκλεισμός από όλες τις δικές της διοργανώσεις.

Βέβαια η European Super League απάντησε σε αυτό και έκανε γνωστό πως η UEFA δεν έχει καμία δικαιοδοσία να μην αφήσει τις ομάδες αυτές να συμμετάσχουν κανονικά στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και το Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης και μεθεπόμενης σεζόν. Μάλιστα ανέφερε πως αυτή της η θέση στηρίζεται στην απόφαση του δικαστήριου της Μαδρίτης.

«Δεν υπάρχει πιθανότητα αποκλεισμού των συλλόγων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA. Yπάρχει απόφαση από το δικαστήριο της Μαδρίτης που το απαγορεύει ρητά. Οι άνθρωποι στις πειθαρχικές επιτροπές της UEFA είναι δικηγόροι και νομικοί και γνωρίζουν πως θα τεθούνα αντιμέτωποι με αυστηρές ποινές εάν αγνοήσουν δικαστική απόφαση»,

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code