ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άστον Βίλα: Προτείνει την έδρα της για τον τελικό του Champions League


 Η Άστον Βίλα θέλοντας να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο την πρόκριση 2 αγγλικών ομάδων στον τελικό του UEFA Champions League, προσφέρει το γήπεδο της για την διεξαγωγή του τελικού.

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος να γίνει στις 29 Μαΐου στο στάδιο Ατατούρκ, της Κωνσταντινούπολης, αλλά η ομάδα από το Μπέρμιγχαμ προτείνει μιας και πρόκριθηκαν στον τελικό Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτυ να γίνει ο τελικός εκεί.

Η ομάδα προσέγγισε και το προτείνει αυτό σε μέλη της UEFA λόγω COVID-19. Βέβαια αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο ο τελικός θα γίνει στην Τουρκία και από τις 17 Μαΐου και μετά θα έχουν το δικαίωμα να ταξιδέψουν 8.000 φίλοι των 2 ομάδων. Από την άλλη μεριά τα κρούσματα τις τελευταίες μέρες στην Τουρκία ανεβαίνουν κάτι που ανησυχεί αρκετά, αφού έγινε και το πρώτο ολικό lockdown.

Από την άλλη μεριά πάρα το γεγονός πως κάτι τέτοιο, δηλαδή να γίνει ο αγώνας στην Αγγλία θα βόλευε και τις 2 ομάδες αφενός, αλλά και τους οπαδούς, μάλλον δεν το επιτρέπουν οι εγκαταστάσεις στο "Βίλα Παρκ" που δεν πληρεί τις προϋποθέσεις.

Επίσης ο υπεύθυνος επικοινωνίας της UEFA, Πέδρο Πίντο έσπευσε να διαψεύσει τα όσα λέγονται για την μεταφορά της έδρας του τελικού στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code