ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Ούμπιδες έβαλε τέλος στην μεγάλη του καριέρα



 Ο Χαβιέρ Ούμπιδες έβαλε τέλος εχθές στην σπουδαία ποδοσφαιρική του καριέρα χαρίζοντας στον Ατρόμητο τη νίκη επί του Βόλου με το τελευταίο του γκολ ως ποδοσφαιριστής. Βράβευση και αποθέωση για τον Αργεντινό πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το ματς.

Το χθεσινό παιχνίδι ανάμεσα σε Ατρόμητο και Βόλο πέρασε σε δεύτερη μοίρα καθώς και οι 2 ομάδες είχαν εξασφαλίσει την παραμονή τους εδώ και καιρό. Όλα τα φώτα ήταν στραμμένα σε ένα πρόσωπο, στον Χαβιέρ Ούμπιδες. Ο Αργεντινός άσος έδωσε την τελευταία του παράσταση ως ποδοσφαιριστής χαρίζοντας μάλιστα τη νίκη στην ομάδα του Περιστερίου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και αποθεώθηκε τόσο κατά την στιγμή του γκολ όσο και όταν αποχώρησε σαν αλλαγή τα τελευταία λεπτά του αγώνα, με αρκετούς συμπαίχτες του να είναι φορτισμένοι συναισθηματικά και άπαντες να χειροκροτούνε τον Αργεντίνο άσσο.

Στα 39 του χρόνια κι έπειτα από οκτώ χρόνια στον Ατρόμητο και δέκα συνολικά στη χώρα μας, ο Ούμπιδες αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και ετοιμάζεται πλέον υπηρετήσει το ποδόσφαιρο απο διαφορετικό πόστο. Με την ομάδα του Ατρομήτου κατέγραψε 278 συμμετοχές σε επίσημους αγώνες, έχοντας 29 γκολ και 48 ασίστ.

Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη με ΠΑΕ και οργανωμένους να τον τιμούν για την προσφορά του στον σύλλογο ενώ η οικογένειά του είχε πάρει θέση στα επίσημα. Στις καθυστερήσεις μάλιστα έγινε αλλαγή για το τελευταίο χειροκρότημα με τους συμπαίκτες του να τον αποχαιρετούν ένας ένας με τον ίδιο να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του κι ενώ λίγο νωρίτερα είχαν γίνει ένα κουβάρι για να πανηγυρίσουν το γκολ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code