ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ξεκινάει τις επαφές για προπονητή ο Κονέ



Συνέχεια στην αναζήτηση του επόμενου προπονητή της ΑΕΚ δείχνουν τα νέα ταξίδια που έχει ξεκινήσει ο Κονέ και οι υπεύθυνοι σχεδιασμού της ΑΕΚ, καθώς σύντομα θα προβούνε σε ραντεβού με πιθανούς υποψηφίους για τον πάγκο της ομάδας.

Όπως όλα δείχνουν η ΑΕΚ έχει βάλει μπρος για τα καλά το θέμα του προπονητή και προχωράει πλέον σε επαφές με τους ανθρώπους που βρίσκονται στην λίστα της για την νέα σεζόν.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες και δημοσιεύματα τα νέα ταξίδια στο εξωτερικό που έχουν ξεκινήσει οι άνθρωποι της Ένωσης, πέρα απο πιθανούς μεταγραφικούς στόχους, αφορούν και το θέμα του προπονητή καθώς έχει παρθεί η απόφαση πως η ομάδα δεν θα συνεχίσει με τον Μανόλο Χιμένεθ για την νέα σεζόν

Πληροφορίες για ονόματα δεν υπάρχουν ακόμη όμως το προφίλ του προπονητή που ψάχνει η ΑΕΚ είναι ενός ανερχόμενου προπονητή από καλό πρωτάθλημα. Η τελική απόφαση απέχει πολύ όμως στόχος της ΑΕΚ είναι μέχρι τέλος Μαΐου να έχει κλείσει το θέμα. Οπότε από Δευτέρα αναμένεται να τρέξει το θέμα για να κλείσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Στη συνέχεια η ΑΕΚ είναι πανέτοιμη να τρέξει και τις μεταγραφές της με την συνεργασία του προπονητή αφού έχει γίνει πολύ μεγάλη προεργασία το τελευταίο τρίμηνο. 

Το ενδεχόμενο παραμονής του Χιμένεθ πλέον βρίσκετε σε δεύτερη μοίρα και θα προχωρήσει πλέον μόνο υπό προϋποθέσεις και σε περίπτωση που δεν συμφωνήσει με κανένα απο τους στόχους της διοίκησης και συγκεντρώνει πλέον μικρές πιθανότητες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code