ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Περί αθλητικής παιδείας και αθλητικής βίας

Ζούμε στην εποχή της αφθονίας που κυριολεκτικά έχουμε τα πάντα και δυστυχώς ορισμένοι παραμένουν ανικανοποίητοι. Ξεκινώντας με αυτή την φράση λοιπόν θα ήθελα να τονίσω ουσιαστικά το γεγονός ότι στη χώρα μας ο τομέας αθλητική παιδεία έχει πάει περίπατο. Είναι αδιανόητο εν έτει 2021 να υπάρχει κόσμος ο οποίος να βιαιοπραγεί απέναντι σε έναν συνάνθρωπό του ο οποίος στην τελική η μόνη σε εισαγωγικά πάντα διαφορά που υπάρχει είναι το έμβλημα της ομάδας που υποστηρίζει ο καθένας. Δυστυχώς για μία μερίδα ανθρώπων η διαφορετικότητα είναι κάτι το οποίο αδυνατούν να κατανοήσουν και σε ορισμένες περιπτώσεις την απορρίπτουν τελείως. 

Βρισκόμαστε σε μία εποχή αυτή την στιγμή στην οποία δοκιμάζετε την ανθρωπότητα και τα περιστατικά αθλητικής βίας συνεχίζουν να υπάρχουν. Πρέπει λοιπόν να μάθουμε να σεβόμαστε και να χαιρόμαστε με την επιτυχία του άλλου είτε είναι ο διπλανός μας είτε είναι ο φίλος μας  ακόμη και με την  επιτυχία  οποιουδήποτε αθλητικού συλλόγου της χώρας μας είτε τον υποστηρίζουμε είτε όχι. 

Η επιτυχία έχει διαφορετικούς δρόμους και διαφορετική σημασία για τον καθένα δεν είναι κάτι δεδομένο και υπάρχουν διαφορετικοί δρόμοι που οδηγούν στην επιτυχία. Για αυτό το λόγο λοιπόν θα πρέπει να σταματήσει αυτή η τοξική συμπεριφορά στο χώρο του ποδοσφαίρου διότι μόνο με κλίμα ομόνοιας και αλληλοκατανόησης θα μπορέσει να αναδειχτεί το ελληνικό ποδόσφαιρο κάνοντας όχι απλά βήματα αλλά άλματα προς τα μπροστά. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code