ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επόμενος στόχος η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα

 

Η Χώρα μας μπαίνει σιγά σιγά σε μια κανονικότητα, όσο επιτρέπει η πανδημία του covid 19. Έτσι μετά το άνοιγμα της εστίασης και του τουρισμού που έρχεται, ο επόμενος μεγάλος στόχος είναι η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

Οι ομάδες άλλωστε είναι αυτές που ακολουθούν κατά γράμμα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα κρούσματα είναι ελάχιστα περνώντας με άριστα τις εξετάσεις, οι ομάδες είναι αυτές που έχουν «ματώσει» οικονομικά από το λουκέτο στις εξέδρες, οι ομάδες είναι αυτές που δεν θα αντέξουν και την επόμενη χρονιά χωρίς φιλάθλους.

Με δεδομένο ότι οι εμβολιασμοί προχωράνε με γρήγορους ρυθμούς, και ότι το δυναμικό κοινό 25-54, η πλειοψηφία του οποίου πηγαίνει στο γήπεδο, θα έχει εμβολιαστεί, είναι σίγουρο ότι θα πέσει στο τραπέζι από τις ομάδες το αίτημα να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα.

Μην ξεχνάμε ότι το Euro 2020, που θα διεξαχθεί σε 11 πόλεις θα έχει ένα ποσοστό κόσμου, έτσι και πολλές ομάδες στην Ελλάδα, κάνουν τον σχεδιασμό του για την επόμενη σεζόν με την παρουσία κόσμου όχι 100% αλλά σε μεγάλο ποσοστό.

Το ποσοστό των φιλάθλων που θα μπορεί να μπει στο γήπεδο θα εξαρτηθεί από την πορεία του ιού και τα επιδημιολογικά δεδομένα αλλά ο αθλητισμός δεν αντέχει για άλλη μια χρονιά τις άδειες κερκίδες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code