ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σόλσκιερ: "Με κατάλληλη προετοιμασία θα έρθει και το τρόπαιο"

 


Πεπεισμένος πως με μια καλή εμφάνιση από τους παίκτες του η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μπορέσει να κατακτήσει το φετινό Europa League, εμφανίστηκε ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο τελικός του φετινού UEFA Europa League είναι προγραμματισμένος να γίνει απόψε στις 22:00 με αντιπάλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Βιγιαρεάλ στο Γκντάνσκ.

Ο προπονητής των Κόκκινων Διαβόλων σε δηλώσεις του εμφανίστηκε αισιόδοξος για το ότι η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει το τρόπαιο. Ενώ συνέχισε πως δεν είναι καιρός για όνειρα, αλλά χρειάζεται καλή προετοιμασία. 

Τέλος μίλησε για το γεγονός πως ο φετινός τελικός είναι την ίδια ημέρα με τον τελικό του UEFA Champions League και την ιστορική νίκη κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου το 1999, ενώ αναφέρθηκε και στην αντίπαλη ομάδα. 

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Νιώθω καλά, χωρίς άγχος. Φυσικά, είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε. Είναι ένα φανταστικό γήπεδο με ωραίο περιβάλλον για ένα καλό παιχνίδι.

Ο τελικός είναι η ανταμοιβή για όλη τη σκληρή δουλειά που έχουμε καταβάλει τα τελευταία δύο χρόνια. Τα παιδιά έχουν συνεργαστεί ως ομάδα και το πνεύμα είναι φανταστικό, οπότε τώρα ελπίζουμε να μπορέσουμε να παίξουμε καλά την Τετάρτη το βράδυ, γιατί αυτό είναι το κυριότερο. Θα προετοιμαστούμε κανονικά και μετά είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα έρθει».

Για την ημερομηνία που είναι ίδια με τον τελικό του Champions League κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου:

«Φυσικά, μπορείτε να περιμένετε την απάντησή μου. Είναι κάτι που ονειρεύεσαι. Τώρα δεν είναι η ώρα να ονειρευόμαστε, τώρα είναι η ώρα να κάνουμε τις τελευταίες προετοιμασίες και μην αφήσουμε το μυαλό μας να αποσπαστεί. Πρέπει να προετοιμαστούμε όπως συνήθως. Ως οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φυσικά, ανυπομονώ για αυτό και μερικές φορές πρέπει να ονειρεύεσαι. Δεν είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να βεβαιωθούμε ότι εστιάζουμε στη δουλειά».

Για τη Βιγιαρεάλ:

«Ο προπονητής τους έχει κερδίσει τα περισσότερα Europa League στην ιστορία του τουρνουά. Είναι μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία, μπροστά, πίσω και στη μέση, οπότε ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε καλά. Έχουμε προετοιμαστεί καλά, έχουμε προετοιμαστεί να κερδίσουμε, περιμένουμε πάντα να κερδίσουμε οποιοδήποτε παιχνίδι, αλλά ξέρουμε ότι πρέπει να το κερδίσουμε με το να είμαστε μια καλή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code