ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ράσφορντ: "Δεν δέχομαι να με λένε πίθηκο"


Ο Μάρκους Ράσφορντ ζήτησε συγγνώμη για την χθεσινοβραδινή οδυνηρή ήττα της ομάδας του στον τελικό του Europa League, και από το γεγονός πως δεν μπόρεσε να φέρει το ευρωπαϊκό κύπελλο στο Μάντσεστερ. Με αφορμή μία ανάρτηση που έκανε ένας Άγγλος δημοσιογράφος στο manudt.com, ο Μάρκους Ράσφορντ θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια ως οπαδός των κόκκινων διαβόλων, δήλωσε πως έχει ακούσει πολλά και ακραία πράγματα και πως κάτι τέτοιες στιγμές τον ενθαρρύνουν να συνεχίσει.
 
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Twitter: 
"Αγαπώ αυτή την ομάδα. Αγαπώ αυτή τη πόλη. Αυτός ο σύλλογος είναι το σπίτι από όταν ήμουν 7 χρονών. Είμαι ο πρώτος που θα πω πως αγωνίστηκα σκληρά αυτή τη σεζόν. Δεν είναι η δέσμευση, η αφοσίωση ή η ικανότητα. Η αλήθεια είναι ότι είχα σωματικά όρια τα οποία έπρεπε να ξεπεράσω και αυτό συνεχίζω να προσπαθώ. Δεν υπάρχουν συγγνώμες για το χθεσινοβραδινό, δεν είμασταν αρκετά καλοί. Λυπάμαι ειλικρινά που δεν καταφέραμε να φέρουμε το τρόπαιο σπίτι. Αλλά το ποδόσφαιρο είναι ποδοόσφαιρο. Εμείς όλοι φοράμε την ίδια φανέλα. Κλωτσάμε την ίδια μπάλα. Παίζω ποδόσφαιρο από την μέρα που μπορούσα να περπατήσω. Εχώ οικοδομηθεί για την κριτική για την εμφανισή μου αλλά δεν δέχομαι να με λένε πίθηκο, μαιμού, χιμπατζή, μπανάνα και ζούγκλανθρωπο. Σαν οπαδός της Γιουνάιντετ, είναι δύσκολο να μάθεις να διαβάζεις τα πάντα. Το μόνο που σκέφτομαι είναι πως θα ένιωθα αν ήμουν 7 χρονών και το διάβαζα αυτό. Πως θα έιχα πίστη στην ανθρωπότητα; 
Όλα αυτά με ενθαρύνουν να συνεχίζω, για το σταφ της Γιουνάιντεντ που με εμπιστέυεται, για όσα διάβασα εδώ ευχαριστώ. Η υποστηριξή σας μετράει. Είμαι 23 και μαθαίνω πως η απογοήτευση μόνο καλο κάνει στην εμπειρία και την αναπτυξή μου " 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code