ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ: Με αρκετές αλλαγές και νεαρά παιδιά απέναντι στην Τρίπολη



Αρκετές ευκαιρίες σε νεαρούς παίχτες αναμένεται να δώσει ο Πάμπλο Γκαρσία στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα.

Μετά και την ήττα απο τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, ο ΠΑΟΚ εστιάζει στο προσεχές παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα για την τελευταία αγωνιστική των play off της Superleague, με το ματς να είναι βαθμολογικά αδιάφορο και να προσφέρεται για δοκιμές νεαρών παιχτών.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με αρκετά παιδιά από την Ακαδημία του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και φαίνεται πως ο Γκαρσία προσανατολίζεται να πράξει το ίδιο και στο παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης με σκοπό να ξεκουράσει αρκετούς απο τους βασικούς παίκτες του για να είναι φρέσκοι ενόψει του τελικού κυπέλλου στις 22 Μαΐου απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Όλα δείχνουν ότι στο παιχνίδι με τους Αρκάδες θα ξεκινήσουν οι Τζόλης, Μιχαηλίδης, Λύρατζης, Τσιγγάρας, Κωνσταντέλιας και ίσως οι Κούτσιας και Γιαξής. Από εκεί και πέρα, χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Αστέρα θα πάρουν οι Κρέσπο και Ελ Καντουρί που προέρχονται από τραυματισμούς, ενώ φανέλα βασικού διεκδικούν οι Καγκάβα, Νινούα και Περέιρα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code