ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κύβος ερρίφθη: Τικίνιο ο πρώτος στο Λιμάνι


 H πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή του Ολυμπιακού είναι εδώ και φαίνεται να οριστικοποιείται. Παρ' ότι η θέση του επιθετικού δεν βρισκόταν στις άμεσες προτεραιότητες του καλοκαιρινού σχεδιασμού, οι ερυθρόλευκοι είδαν την ευκαιρία και την εκμεταλλεύτηκαν.

Ο Τικίνιο Σοάρες έμεινε ελεύθερος από την Πόρτο και ο Πέδρο Μάρτινς εισηγήθηκε για την απόκτηση του. Έχοντας συνεργαστεί στο παρελθόν κατά την κοινή τους θητεία στην Γκιμαράες, θεωρεί ότι έχει τα κατάλληλα χαρακτηριστικά για να πλαισιώσει τους Ελ Αραμπί και Χασάν στην γραμμή κρούσης. Βραζιλιάνος, στα 30 του χρόνια, επιστρέφει στην Ευρώπη έπειτα από το σύντομο πέρασμα του στα γήπεδα της Κίνας για το restart. Έχοντας διανύσει τα πιο παραγωγικά του χρόνια στο Ντραγκάο με 45 τέρματα σε 97 αγώνες, ο αθλητής διαθέτει τις καλύτερες περγαμηνές για τους ερυθρόλευκους της νέας σεζόν.

Το ρεπορτάζ μαρτυρά ότι ο Τικίνιο απέρριψε προτάσεις που είχε στα χέρια του από Τουρκία και θα ταξιδέψει την ερχόμενη βδομάδα με προορισμό τον Πειραιά. Εκεί θα περάσει τα εργομετρικά και θα υπογράψει στην γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας. Για να τον πείσει η διοίκηση των πρωταθλητών του προσέφερε συμβόλαιο διάρκειας 2+1 ετών με τις ετήσιες απολαβές του αθλητή να αγγίζουν το 1,5 εκατομμύριο. Μάλιστα λέγεται ότι ο Πέδρο Μάρτινς του εγγυήθηκε χρόνο συμμετοχής, ο οποίος αναμένεται να αυξηθεί την μεθεπόμενη σεζόν όπου ο Αραμπί θα έχει αγγίξει το 35ο έτος της ηλικίας του. Αυτά όμως θα έχουμε χρόνο να τα συζητήσουμε και αργότερα. Προς το παρών εν αναμονή της επικύρωσης των γεγονότων. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code