ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βόλος- Λάρισα:《Βούλιαξε 》 η Λάρισα στον Βόλο και υποβιβάστηκε

 


Σε ένα δυνατό παιχνίδι που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό, ο Βόλος και η Λάρισα ήρθαν αντιμέτωποι στο τοπικό ντέρμπυ με τους γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη με 3-1 χάρις σε τέρματα των Δουβίκα, Μαρτίνεζ και Μπουένο ένα είχε μειώσει προσωρινά για την Λάρισα σε ο Ντουρμισάι με πέναλτι. Αυτή η ήττα επιβεβαίωσε και μαθηματικά τον υποβιβασμό της Λάρισας στην Super League 2 μετά από μια πολύ δύσκολη σεζόν για την ομάδα της Θεσσαλίας.


Α ημίχρονο 

Το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό ξεκίνησε δυνατά με τον Βόλο να πιέζει ψηλά και μόλις στο 3' λεπτό οι γηπεδούχοι έκλεψαν την έξω από την περιοχή της Λάρισας, η μπάλα έφτασε στον Δουβίκα που βγηκε τετ α τετ αλλα το πλασέ που επιχείρησε έφυγε λίγο άουτ.Στο 8' όμως οι προσπάθειες των γηπεδούχων θα αποδώσουν καρπούς με τον Νίνη να βγάζει μεγάλη μπαλιά πίσω από την άμυνα για τον Δουβίκα, όποιος πήρε την μπάλα βγήκε τετ α τετ ξανά και αυτή την φορά δεν αστόχησε γράφοντας το 1-0 για Βόλο μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για τους γηπεδούχους.Μεχρι το 20' ο Βόλος ήταν η καλύτερα ομάδα στο γήπεδο πατούσε καλύτερα ( όπως και σε όλο το ημίχρονο) δίχως να μπορεί να του δημιουργήσει προβλήματα η Λάρισα. Μετά το 20ο λεπτό ο ρυθμός άρχισε να πέφτει με τον Βόλο να δίνει  την κατοχή στην Λάρισα και να καλύπτει περισσότερο τα μετόπισθεν, αλλά την Λάρισα παρότι  τελείωσε το ημίχρονο με την κατοχή υπέρ της να μην μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρία και να περιορίζεται σε πάσες στο χώρο του κέντρου. Όμως στο 38' η Λάρισα υπέπεσε σε ακόμα ένα λάθος έξω από την περιοχή, με τον Δουβίκα να κλέβει και να μπαίνει στην περιοχή, να γυρίσει στον Μπαρτόλο, ο οποίος απέναντι στον Νάγκι δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει σωστά και να γράψει το 2-0. Τελευταία φάση του ημιχρόνου σημειώθηκε στο 42' όταν ο Φερράρι έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Δουβίκας πετάχτηκε με προβολή, αλλά ο Μάγοι δεν δυσκολεύτηκε να μαζέψει την μπάλα. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε χωρίς κάτι άλλο με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια, αλλά την Λάρισα να έχει έναν Γολγοθά μπροστά της ενόψει του 2ου ημιχρόνου σε ένα ματς ζωής και θανάτου για τους βυσσινί. Στο 65ο λεπτό ο Ντουρμισάι θα βγάλει την σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα θα περάσει από όλους και θα φτάσει στον Ακούνια ο οποίος από κοντά και υπό πίεση θα στείλει την μπάλα άουτ. Όμως στην ίδια φάση ο διαιτητής Ευάγγελου θα πάει στο Βαρ και 2 λεπτά αργότερα θα καταλογίσει πέναλτι υπέρ της ΑΕΛ του οποίου την εκτελέσει ανέλαβε ο Ντουρμισάι, ο οποίος βρήκε στόχο, και στο 68 θα κάνει το 2-1.


Β ημίχρονο 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Λάρισα να μπαίνει δυνατά και να πιέζει με σκοπό να βρει ένα γκολ που θα έβαζε ξανά στο παιχνίδι. Στο 51' ο Ακούνια θα πάρει την μπάλα από τα αριστερά, θα περάσει δύο παίκτες συγκρίνοντας προς τον άξονα, θα σουτάρει,  αλλά το σουτ θα περάσει ελάχιστα άουταπό το αριστερό δοκάρι του Κλέιμαν. Παρότι η Λάρισα πίεζε στο 58' θα μείνει 10 παίκτες καθώς ο Τσόσιτς θα αντικρίσει δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα στον Περέα και θα αφήσει την ομάδα του με 10 παίκτες. Στο 74' ο Δουβίκας βγήκε στην επίθεση και προσπάθησε να δώσει στον Μπαρτόλο, η πάσα του κόπηκε αρχικά αλλά η μπάλα κατέληξε στα αριστερά στον Μπουένο, που έκανε το σουτ με τη μια και πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ στην απέναντι πλευρά του Νάγκι. Στο 79' ο Βόλος είχε κι άλλη ευκαιρία να πετύχει γκολ ,καθώς μετά από προσπάθεια του Μπουένο από τα αριστερά, αυτός μπήκε στην μεγάλη περιοχή και γύρισε στον Περέα, ο οποίος προσπάθησε να στείλει την μπάλα προς την ξένη εστία με το κεφάλι αλλά η προσπάθεια του ανακόπηκε πάνω στην γραμμή από την άμυνα της Λάρισας. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα ο αγώνας άνοιξε πλήρως χωρίς καμία από τις δύο ομάδες να δίνει σημασία στην άμυνα αλλά χωρίς να καταγραφούν κάποια αξιοσημείωτη φάση μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα το οποίο επισφράγισε την τύχη της Λάρισας στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ενδεκάδα του Βόλου 

Κλέιμαν, Τέκιο, Μήτογλου, Γκρίλο, Φερράρι, Τσοκάνης (81' Κρητικός), Μπαριέντος ( 45' Ριένστρα), Μαρτίνεζ ( 45' Περέα), Νίνης ( 66' Μπουένο), Μπαρτόλο ( 77' Κιάκος), Δουβίκας 

Η ενδεκάδα της Λάρισας 

Νάγκι, Ηλιάδης, Στίφλερ ( Μουκάντζο), Ντουρμισάι (83' Γρηγορόπουλος), Γιακιμόφσκι, Τσόσιτς, Πινακάς, Μαξιμένκο, Ακούνια, Κολομπίνο, Νικολιάς 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code