ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αστέρας Τρίπολης: Παίκτης της σεζόν ο Τζερόνιμο Μπαράλες

 


Παίκτης της σεζόν ανακηρύχθηκε ο Τζερόνιμο Μπαράλες για τον Αστέρα Τρίπολης, με τον επιθετικό να συγκεντρώνει μεγαλύτερο ποσοστό από τους Παπαδόπουλο και Χριστόπουλο.

Η σεζόν για τους Αρκάδες τελείωσε με θετικό πρόσημο καθώς κατάφεραν να μπουν στα Play off και τερμάτισαν στην 6η θέση του πρωταθλήματος και πλέον στοχεύουν ακόμα πιο ψηλά.

Μέσα σε όλα αυτά ο Μπαράλες ανακηρύχθηκε παίκτης της σεζόν 2020-21. Ο Αργεντίνος στράικερ συγκέντρωσε το 43% των ψήφων, μπροστά από τον Νίκο Παπαδόπουλο (35%) και τον Γιάννη Χριστόπουλο (22%). Ο Μπαράλες αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν σε 30 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις σκοράροντας 11 γκολ και μοιράζοντας τρεις ασίστ.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

"Ο Barrales ψηφίστηκε από τον κόσμο ως ο BADOUNAS MVP της χρονιάς και θα βραβευτεί από την επιχείρηση Badounas Jewelry με ένα ρολόι χειρός. Ο ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ τη φετινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε σε 29 αγώνες πρωταθλήματος και play off και σημείωσε 11 γκολ.

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας ανάμεσα στον νικητή και τους Νίκο Παπαδόπουλο και Γιάννη Χριστόπουλο, τους τρεις ποδοσφαιριστές που στη διάρκεια της χρονιάς είχαν αναδειχθεί από τρεις φορές BADOUNAS MVP Of The Match".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code