ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σώθηκε ο Απόλλων Λάρισας, μάχη ανάμεσα σε Τρίκαλα,Δόξα Δράμας και Καραϊσκάκη


Ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική των play-out της Super League 2 με τον Ο.Φ.Ιεράπετρας να έχει υποβιβαστεί αλλά με μία θέση ακόμα ανοιχτή και τα πράγματα να ξεκαθαρίζουν την τελευταία αγωνιστική.

Έμεινε ο Απόλλωνας

Με το 2-2 που απέσπασε ο Απόλλων Λάρισας στην Άρτα από τον Καραϊσκάκη, Θεσσαλική ομάδα παρέμεινε στην κατηγορία φτάνοντας τους 29 βαθμούς και ο Καραϊσκάκης με 24 παρέμεινε στην προτελευταία θέση και συνεχίζει την μάχη του για σωτηρία.

Ο Καραϊσκάκης στο 32' άνοιξε το σκορ με πλασέ του Σέχου.Το σκορ θα παρέμενε έτσι μέχρι το 84' εκεί που το ματς πήρε φωτιά!Αρχικά ο Λόβριτς ισοφάρισε στο 84', ο Βάνκεβαϊ στο 86' έδωσε ξανά προβάδισμα στους γηπεδούχους αλλά στο 88' ο Στέφανος Αθανασιάδης πέτυχε το 2-2 το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέρτρησης.

Μπλεξίματα για Τρίκαλα και Δόξα

Στο άλλο ντέρμπι παραμονής ανάμεσα σε Τρίκαλα και Δόξα Δράμας δεν είχαμε πάλι νικητή αλλά αυτή την φορά το τελικό 1-1 δεν βόλεψε κανένα.Τα Τρίκαλα έφτασαν τους 26 βαθμούς, δύο παραπάνω από την προτελευταία θέση, και η Δόξα Δράμας έμεινε πήγε στους 25 και βρίσκεται σε αρκετά επικίνδυνη θέση.

Οι φιλοξενούμενη άνοιξαν το σκορ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Μαυρία.Όμως τα Τρίκαλα ισοφάρισαν στο 47' με τον Σταμάτη έπειτα από φάουλ του Παπαγεωργίου.

Πέρασε κι από Ιεράπετρα η Παναχαϊκή  

Σε ένα ματς χωρίς κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον η Παναχαϊκή πέρασε από την Ιεράπετρα απέναντι στον Ο.Φ.Ι. με 2-3.

Οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ στο 50' με τον Βουό. Στο 54' ο Μπάτροβιτς ισοφάρισε και ο Γιούσης έκανε το 1-2 πριν ισοφαριστεί στο 86' από τον Κωτόπουλο.Στο 93' ο Μπάτροβιτς έκανε το 2-3 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.


ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΟΦ Ιεράπετρας - Παναχαϊκή 2-3

Τρίκαλα - Δόξα Δράμας 1-1

Απόλλων Λάρισας - Καραϊσκάκης 2-3

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Παναχαϊκή 37

2. Απόλλων Λάρισας 29

3. Τρίκαλα 26

4. Δόξα Δράμας 25

5. Καραϊσκάκης 24

6. ΟΦ Ιεράπετρας 17

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παναχαϊκή - Δόξα Δράμας

Τρίκαλα - Απόλλων Λάρισας

Καραϊσκάκης - ΟΦ Ιεράπετρας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code