ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Προς "αντίο" Γιαννίκης και ΠΑΣ, δεν αποκάλυψε το μέλλον του


 Η σεζόν ολοκληρώθηκε για τον ΠΑΣ Γιάννενα με το εξ αναβολής παιχνίδι απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης. Οι Ηπειρώτες , χτυπημένοι από τον κορωνοϊό, γνώρισαν την ήττα με 0-2 και με το πέρας της αναμέτρησης ο Αργύρης Γιαννίκης ρωτήθηκε αναφορικά με το μέλλον του στον πάγκο του ΠΑΣ, αλλά δεν έδωσε κάποια σαφή απάντηση, ρίχνοντας το "μπαλάκι" στην διοίκηση του ΠΑΣ.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, ο Γιαννίκης θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΣ με τις ίδιες πληροφορίες να κάνουν λόγο πως αυτό μπορεί να ανακοινωθεί ακόμα και σήμερα Τετάρτη (19/5).

Ο Έλληνας τεχνικός σε δηλώσεις του ευχαρίστησε τους φιλάθλους του ΠΑΣ Γιάννενα και του παίκτες του για την συνεργασία που είχαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη φετινή σεζόν του ΠΑΣ:

«Επειδή είναι τελευταίο ματς θέλω να κάνω μια εκτίμηση, βρισκόμαστε σε μια εποχή κορωνοϊού, ζήσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Ευτυχώς δεν είχαμε βαθμολογικό άγχος στο φινάλε. Σαν νέα ομάδα στην Σούπερ Λίγκα τα πήγαμε καλά, είχαμε γρήγορη παραμονή στην κατηγορία, είχαμε καλή πορεία στο Κύπελλο, ενώ εξελίξαμε παίκτες και τον τρόπο παιχνιδιού μας. Με στεναχωρεί που δεν ήταν ο κόσμος στο γήπεδο για να το ζήσει αυτό εδώ πέρα, ελπίζω του χρόνου να είναι ξανά γεμάτοι οι Ζωσιμάδες».

Για το μέλλον του:

«Αυτά θα τα μάθετε από τη διοίκηση σύντομα. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους, τους παίκτες μου για τη συνεργασία που είχαμε. Τα υπόλοιπα θα τα μάθετε σύντομα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code