ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ανάσα για Καραϊσκάκη, υποβιβασμός για Ο.Φ.Ιεράπετρα!

 


Με τρεις αγώνες ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική των play-out της Super League 2 με την μάχη για την σωτηρία να συνεχίζεται καθώς τα αποτελέσματα δεν ξεκαθάρισαν το τοπίο.

Ο ΑΕ Καραϊσκάκης πέτυχε μία πολύ μεγάλη νίκη στην Δράμα επί της Δόξας με 4-2 καθώς παρότι βρισκόταν πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο με 1-0 κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει μία νίκη που παρότι τον κρατάει στην ζώνη του υποβιβασμού βρίσκεται στον -1 από τα Τρίκαλα και στο -2 από την Δόξα Δράμας.

Στο 22' ο Σαμπανίδης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, όμως ο Ναζίμ ισοφάρισε στο 59'. Ο Πινδώνης έδωσε ξανά πριβάδισμα στη Δόξα, ώστε να ο Μπρέμπο να κάνει το 2-2 στο 80'. Η ανατροπή ήρθε ένα λεπτό αργότερα με τον Βανκεβάι στο 81', ενώ στο 84' ο Δούμτσιος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Υποβιβάστηκε ο Ο.Φ.Ιεράπετρας

Ο Απόλλων Λάρισας πήρε την νίκη με 1-0 επί της Ιεράπετρας και με αυτή την ήττα οι Κρητικοί έμειναν στους 17 βαθμούς και δεν έχουν ελπίδες στις εναπομείναντες 2 αγωνιστικές.

Ο Απόλλωνας παρά την νίκη του δεν σώθηκε ακόμα αλλά ανέβηκε στους 28 βαθμούς, πραγμα που σημαίνει ότι έχει μεγάλο προβάδισμα για την παραμονή.

Το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης έβαλε ο Σέχος στο 6' με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ντάμπο ενώ οι δύο ομάδες τελείωσαν με 10 παίκτες λόγο αποβολής του Μόρα στο 61' και του Κούστα στο 87'

Σε μπελάδες τα Τρίκαλα

Τα Τρίκαλα έχασαν από από την αδιάφορη Παναχαϊκή, που έχει σωθεί, με 2-1 και πλέον μπήκαν σε μπελάδες για την παραμονή καθώς βρίσκονται στο +2 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Το σκορ άνοιξε στο 13' ο Παπαδόπουλος ενώ στο 20' ο Μπάτροβιτς έκανε το 2-0 και στο 35΄μείωσε ο Σταμάτης για τα Τρίκαλα.


ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παναχαϊκή - Τρίκαλα 2-1

Απόλλων Λάρισας - ΟΦ Ιεράπετρας 1-0

Δόξα Δράμας - Καραϊσκάκης 2-4

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Παναχαϊκή 34

2. Απόλλων Λάρισας 28

3. Τρίκαλα 25

4. Δόξα Δράμας 24

--------------------

5. Καραϊσκάκης 23

6. ΟΦ Ιεράπετρας 17

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (15/05)

ΟΦ Ιεράπετρας - Παναχαϊκή

Τρίκαλα - Δόξα Δράμας

Απόλλων Λάρισας - Καραϊσκάκης

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (18/05)

Παναχαϊκή - Δόξα Δράμας

Τρίκαλα - Απόλλων Λάρισας

Καραϊσκάκης - ΟΦ Ιεράπετρας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code