ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός: Παιχνίδι δοκιμών και ευκαιριών



Ο Αστέρας θα υποδεχτεί στην Τρίπολη τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, ένα παιχνίδι αδιάφορο απο βαθμολογικής άποψης, καθώς οι Πειραιώτες δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουνε τον τίτλο με την διαφορά των 22 βαθμών που έχουνε αποκτήσει στις εναπομένοντες 3 αγωνιστικές, ενώ ο Αστέρας έχει μείνει και μαθηματικά εκτός διεκδίκησης των θέσεων που δίνουνε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, με τις 2 ομάδες να αναμένεται να προβούνε σε αρκετές αλλαγές στις ενδεκάδες τους με σκοπό να δώσουνε ευκαιρίες σε παίχτες που δεν έχουνε προλάβει να αγωνιστούνε αρκετά κατά την διάρκεια της σεζόν και να κερδίσουνε μια θέση στο ρόστερ των ομάδων για την επόμενη χρονιά.

Ο τοπικός Αστέρας Τρίπολης του Ράσταβατς έκανε την υπέρβαση την φετινή χρονιά όπου παρουσιάστηκε άκρος ανταγωνιστικός και κέρδισε την είσοδο της στα Play-off των ευρωπαϊκών εισιτηρίων παίζοντας κατά διαστήματα αρκετά όμορφο ποδόσφαιρό. Πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του στην σχεδίαση της επόμενης χρονιάς και θέλει να πάρει σαν οδηγό την φετινή σεζόν και να διεκδικήσει και του χρόνου μια θέση στα Play-off. Αγωνιστικά αναμένονται να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα απο πλευράς του Σέρβου τεχνικού καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Λουίς Φερνάντεθ, Καπίγια και Ιγκλέσιας, ενώ επίσης δεν θα είναι διαθέσιμος και ο Σίτο για λόγους αποφόρτισης. 

Στην αντίπερα όχθη ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζετε για την μεγάλη φιέστα της επόμενης αγωνιστικής απέναντι στον ΠΑΟΚ καθώς και για τον τελικό κυπέλλου, με το μυαλό όλων να είναι στην πραγματοποίηση του ντάμπλ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ο Πέδρο Μαρτίνς τις τελευταίες αγωνιστικές έχει ξεκινήσει να κάνει αρκετές αλλαγές στην βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού καθώς και να πειραματίζεται με τις αλλαγές του, καθώς θέλει να βρίσκονται άπαντες σε εγρήγορση μέχρι την ημέρα του τελικού κυπέλλου. Επίσης ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ξεκινήσει την διαδικασία αξιολόγησης του ρόστερ για την επόμενη χρονιά και αναμένετε και σήμερα να δοκιμάσει αρκετούς παίχτες με μικρό χρόνο συμμετοχής είτε σαν βασικούς είτε σαν αλλαγή για να αποκτήσει ολοκληρωμένη εικόνα. Ο Μαρτίνς θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Σα, Κρίστινσον, Λαλά, Εμβιλά και Φορτούνη, ενώ εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν λόγο της επέμβασης που έκανε θα μείνει ο Μπά. Να τονιστεί πως η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται απο αρκετά παιδιά απο τις ακαδημίες του συλλόγου.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρσία, Τασουλής, Σουάρεθ, Καστάνιο, Κώτσιρας, Άλβαρες, Κάρδαρης, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Τιλίκα, Μουνάφο, Μπελόκ, Γκόμες, Τζίμας, Ριέρα, Κανελλόπουλος, Μπαράλες, Ρέτζις και Αλί Μπαμπά.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Καραργύρης, Παπαδούδης, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Παπασταθόπουλος, Σεμέδο, Καλογερόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Μπρούμα, Κάιπερς, Χασάν και Ελ Αραμπί.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code