ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σε συζητήσεις με τον Ερυθρό Αστέρα ο Πρίγιοβιτς


Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει διακαώς και κάνει τα πάντα για να κλείσει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και του δίνει 2.4 εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια.

Στη προσπάθεια που κάνει για να επιστρέψει στο Champions League, ο Ερυθρός Αστέρας είναι διατεθειμένος να ξοδέψει πολλά χρήματα για να τα καταφέρει. έχει ήδη ολοκληρώσει την προσθήκη Ντράγκοβιτς ενώ δουλεύει και τις περιπτώσεις Κρίστιτσιτς και Κολάροφ. Ωστόσο δεν μένει εκεί, καθώς θέλει να φέρει στη Σερβία και τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.  Ο πρώην φορ του ΠΑΟΚ αποχωρεί από τη Σαουδική Αραβία και στη συνάντηση που είχε με τους «ερυθρόλευκους» τόνισε πως θέλει να επιστρέψει.

Παρ' όλα αυτά, σημαντικό εμπόδιο αποτελεί το οικονομικό κομμάτι, αφού ζητά 2.8 εκατομμύρια για τρία χρόνια. Ο Αστέρας κάνει την υπέρβαση και προσφέρει 2.4 εκατομμύρια μαζί με κάποια μπόνους επιπλέον, ελπίζοντας πως ο Πρίγιοβιτς θα ρίξει τις απαιτήσεις του.

Επίσης, οι Σέρβοι μιλούν και για "ζεστό" ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 32χρονο στράικερ, σημειώνουν παράλληλα πως η ομάδα του Βελιγραδίου έχει πολλές πιθανότητες να τον εντάξει στο ρόστερ της. 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code