ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Χιμένεθ: Δεν έχει κλειδώσει τίποτα σχετικά με τον μέλλον μου



Μετά τις πρώτες πληροφορίες πως ο Μανόλο Χιμένεθ είχε συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπάτα, ο προπονητής της Ένωσης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA και αναφέρθηκε στα όσα είπε με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ και για το μέλλον του.


Όσα είπε ο Χιμένεθ:

«Εσείς οι δημοσιογράφοι έχετε μάτια παντού. Ήταν μια συνάντηση όπως πολλές άλλες που είχαμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Μιλήσαμε για την ομάδα και το παρόν, μιλήσαμε σχετικά με το μέλλον, αλλά δεν έχει κλειδώσει τίποτα, πρέπει να συνεχίσουμε να μιλάμε. Αυτό που πραγματικά με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή, είναι να τελειώσουμε την αγωνιστική περίοδο και να αγκαλιάσω όλους τους παίκτες μου για την προσπάθεια που έχουν κάνει. Για τα υπόλοιπα πραγματικά δεν με απασχολεί καθόλου αυτή τη στιγμή».

Κάναμε ένα καλό παιχνίδι με τον Αστέρα, αλλά δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε. Η ομάδα είναι καλά. Θα προσπαθήσουμε να κλειδώσουμε το ματς με τον Άρη γιατί πιστεύω πως αξίζουμε περισσότερους βαθμούς”, τόνισε για το ματς στην Τρίπολη αλλά και το παιχνίδι με τον Άρη που ακολουθεί.

Ο Ισπανός τεχνικός και η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσουν για τέταρτη φορά φέτος τον Άρη με στόχο την τρίτη θέση με τον Χιμένεθ να σχολιάζει: “Η πνευματική ετοιμότητα και η συγκέντρωση των παικτών, να μην σκέφτονται δηλαδή την επόμενη μέρα που τελειώνει η σεζόν θα είναι το “κλειδί” του αγώνα. Αν κατακτήσουμε και την τρίτη θέση ακόμα καλύτερα”.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code