ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ραιόλα: "Ανταλλαγή Πογκμπά - Αζάρ αυτό το καλοκαίρι"

 


Ο Μίνο Ραιόλα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη μαδριλένικη "AS" δήλωσε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να ανταλλάξει τον Πολ Πογκμπά με τον Έντεν Χάζαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης το προσεχές καλοκαίρι. Πρόσφατα ο Πογκμπά περιέγραψε την επιθυμία του για μία νέα πρόκληση στην ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία και ότι η Ρεάλ αποτελεί όνειρό του και από τότε οι εικασίες για το μέλλον του φουντώνουν. Ο Μίνο Ραιόλα πρότεινε ότι ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα μπορούσε τελικά να αποχωρήσει από την Πρέμιερ Λιγκ φέτος το καλοκαίρι, εάν η Γιουνάιντετ δεχθεί την συμφωνία ανταλλαγής για έναν παίκτη όπως ο Εντέν Αζάρ των "μερένχες". 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο επιφανής μάνατζερ:

Για τον Πογκμπά: 

«Όταν ένας παίκτης σου ζητά τι πρόκειται να κάνουμε, είναι μεγάλη ευθύνη. Τότε μένεις ξύπνιος όλο το βράδυ, σκεπτόμενος τι είναι καλύτερο… Ο Ιμπραΐμοβιτς ξέρει ότι ήμουν εναντίον του, στο να πάει στην Μπαρτσελόνα, αλλά το ήθελε γιατί ήταν η Μπαρτσελόνα. Με τον Πογκμπά το σημαντικό είναι η ίδια η Γιουνάιτεντ. Τι πραγματικά θέλει; Τι πλάνο θα παρουσιάσει στον Πογκμπά; Ο Πογκμπά ενδιαφέρεται για ένα πράγμα. Θέλει να κερδίσει το Champions League και τίτλους. Θα δούμε πού είναι εφικτό αυτό ή στη Γιουνάιτεντ ή σε άλλη ομάδα.

Για το αν είναι πιθανό να καταλήξει στην Ρεάλ Μαδρίτης: 

«Δεν ξέρω. Τίποτα δεν είναι απίθανο, εξαρτάται από τη μέρα. Πρέπει να σκέφτεσαι όλες τις πιθανότητες. Τι θα γίνει αν αύριο η Ρεάλ θέλει να κάνει ανταλλαγή τον Αζάρ με τον Πογκμπά; Φέρνω απλά ένα παράδειγμα. Αν όλοι θέλουν, γιατί όχι;»

Και συνέχισε..:

"Κάποτε ο Pogba ένιωσε πολύ αγάπη και εμπιστοσύνη από την United, και υπήρχαν αρκετοί άλλοι σύλλογοι…

Αργότερα, είναι πολύ δύσκολο για την United και τη Μαδρίτη να καταλάβουν ο ένας τον άλλον για μια μεγάλη μεταφορά, επειδή οι ισχυροί σύλλογοι δεν θέλουν να πουλήσουν ισχυρούς παίκτες σε άλλους ισχυρούς συλλόγους.

Και δεν θα τον ξεγελάσω, γιατί ο Pogba που έπαιζε για τη Μαδρίτη ήταν πάντα πολύ ελκυστικό για τον Zidane. Ο Ζιντάν ήταν το είδωλό του ως νεαρός. "

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code