ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts






























Άρης-Παναθηναϊκός: Στο κυνήγι της δεύτερης θέσης οι κιτρινόμαυροι, με υπηρεσιακό οι πράσινοι

 


Ο Άρης θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη  (12/5, 19:30) σε ένα παιχνίδι που θέλει την νίκη για να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της δεύτερης θέσης. Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν μαζί τους, τους Κώστρα Μήτρογλου και Νικόλας Ιωάννου, με τον Λερίν Ντουάρτε να βρίσκεται για πρώτη φορά φέτος στην αποστολή.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος ήταν αυτός που ανακοίνωσε την αποστολή μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης (11/5). Εκτός αποστολής, έμειναν οι τιμωρημένοι, Νιάς και Φραν Βέλεθ, καθώς και ο Αργύρης Καμπετσής, ενώ αντίθετα επανήλθε ο Μαουρίσιο. Ατομικό  ακολούθησε ο Αϊτόρ, ενώ ο Καμπετσής δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση λόγω κάκωσης στον έσω πλάγιο, με τον Κουρμπέλη επίσης να διαφοροποιεί το πρόγραμμα του.


Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκάμα, Γκαρσία, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Ροζ, Σάσα, Μαντσίνι, Ματίγια, Γκάνεα, Σίλβα, Σούντγκρεν, Μπρούνο, Μπεναλουάν, Ντουάρτε, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μαρτίνης.

Η αποστολή του Παναθηναικού: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουανκάρ, Σένκεφελντ, Σάντσεθ, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Σανκαρέ, Σαβιέρ, Αγιούμπ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Ενγκμπακοτό, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Τζαβίδας, Μαουρίσιο, Μακέντα, Καρλίτος, Ιωαννίδης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code

Responsive Advertisement