ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Θέλει να κάνει το απίστευτο με Μπρόμπι ο Άγιαξ

 



Ο Έρικ τεν Χαχ,επιβεβαίωσε με δηλώσεις του πως ο Άγιαξ θα προσπαθήσει να αγοράσει τον Μπράιαν Μπρόμπι από την Λειψία.



Μετά την νίκη με 3-1 κόντρα στην Φένλο του Γιώργου Γιακουμάκη,ο προπονητής του Άγιαξ,Έρικ τεν Χαχ δήλωσε πως ο σύλλογος είναι διατεθειμένος να προσπαθήσει να αγοράσει τον 19χρονο επιθετικό από την Λειψία.

Η δήλωση του σε ερώτηση σχετικά με τον Μπρόμπι ήταν: Θα ήθελα να συμβεί.Έχω εισηγηθεί σχετικά με αυτό στον Όφερμαρς,ο οποίος δουλεύει πάνω στο θέμα.

Το αξιοσημείωτο σχετικά με την υπόθεση του Μπρόμπι,είναι πως ο νεαρός δεν έχει αγωνιστεί καν για λογαριασμό της Λειψίας,αφού η συμφωνία για συμβόλαιο τεσσάρων ετών θα ξεκινήσει από το καλοκαίρι.Ο Μπρόμπι όμως που συμφώνησε να πάει ως ελεύθερος στην Λειψία τον περασμένο Μάρτιο,έχει αμφιβολίες σχετικά με την μεταγραφή λόγω της αποχώρησης του Γιούλιαν Νάγκελσμαν από τον πάγκο του γερμανικού συλλόγου.

Σε ερώτηση σχετικά με την στάση της Λειψίας γύρω από το θέμα ο Τεν Χαχ απάντησε: Δεν γνωρίζω εάν αυτό είναι πιθανό.Είχα συζητήσεις με τον Μπρόμπι σχετικά με το θέμα,αλλά μόλις υπέγραψε εκεί.Δεν έχει καν πάει ακόμα εκεί και δεν γνωρίζω εάν η Λειψία είναι ανοιχτή σε συζητήσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code