ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Για αυτό διάλεξε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αντί Σίτυ ο Μαγκουάιρ

 


Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ ήταν καλεσμένος στην διαδικτυακή εκπομπή του Γκάρι Νέβιλ, "The Overlap" και αναφέρθηκε σε μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία που είχε να κάνει με το πως και γιατί επέλεξε την Γιουνάιτεντ, την ίδια που τον ήθελαν και στο αντίπαλον δέος την Μάντσεστερ Σίτυ.

Το καλοκαίρι του 2019 ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός μετακόμισε από τις "Αλεπούδες" στο λιμάνι του Μάντσεστερ για λογαριασμό των "Κόκκινων Διαβόλων" έναντι ενός ποσού κοντά στα 80 εκατομμύρια και εξήγησε και ο ίδιος γιατί επέλεξε την κόκκινη πλευρά.

Από την μεριά της Σίτυ υπήρχε επίσης μεγάλο ενδιαφέρον και έγιναν κρούσεις για την απόκτηση του, μάλιστα ο Πεπ Γκουραδιόλα πήρε ο ίδιος τηλέφωνο τον Μαγκουάιρ, παρά όλα αυτά εκείνος επέλεξε Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά τα όσα ειπε ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

"Ενδιαφέρονταν και οι δύο, μίλησα και με την Σίτι και με την Γιουνάιτεντ. Εγώ έχω μεγαλώσει βλέποντας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χωρίς να θέλω να προσβάλλω την Μάντσεστερ Σίτι, οπότε η καρδιά μου είναι σε αυτό το σύλλογο

Μίλησα με τον Πεπ και φυσικά βλέπω το ποδόσφαιρο που παίζουν και τι έχει κάνει για το σύλλογο... Έχω μεγάλο σεβασμό προς το πρόσωπό του και την προσφορά του στο ποδόσφαιρο, όμως η καρδιά μου είχε επιλέξει", τόνισε ο Μαγκουάιρ, για να προσθέσει:

"Με κυνηγούσε για 12, 15 μήνες η Γιουνάιτεντ και μου έδειξε πόσο πολύ πίστευε σε εμένα για να γίνω ένα σημαντικό κομμάτι της ομάδας. Την πρώτη φορά που μίλησα με τον Σόλσκιερ, μου είπε πως αισθανόταν ότι θα ερχόμουν και θα βελτίωνα την ομάδα.

Ήταν μία περίοδο που η Γιουνάιτεντ δεχόταν πολλά τέρματα. Ήξερα πως δεν θα ήμουν το τελευταίο κομμάτι του παζλ αλλά ότι θα ερχόμουν σε μία ομάδα και φρόντιζα να βελτιωθεί. Αυτό κάνουμε αλλά έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας".

Όλη η συνέντευξη του Αγγλου στον Νέβιλ:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code