ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ράσφορντ: "Τα παιδία δεν πρέπει να είναι συνέχεια στο διαδίκτυο"

 


Ο Marcus Rashford ανησυχεί για τα παιδιά που χρησιμοποιούν συνεχώς τα κοινωνικά μέσα και παρά τα εκατομμύρια που τον ακολούθουν στους προσωπικούς του λογαριασμούς, με κάθε κίνηση του στο Instagram και στο Twitter, λέει ότι δεν είναι «θαυμαστής».

Ο 23χρονος αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανησυχεί ότι οι νέοι εκτίθενται σε τρολ και κακόβουλους χρήστες που έχουν μετατρέψει τα κοινωνικά μέσα σε όπλο.

Ο Άγγλος επιθετικός, ο οποίος έχει 10 εκατομμύρια οπαδούς Instagram και 4,4 εκατομμύρια στο Twitter, λέει ότι αποφεύγει τη χρήση τέτοιων πλατφορμών, εκτός εάν πρόκειται για «προώθηση θετικών πραγμάτων», επειδή ο κόσμος των κοινωνικών μέσων είναι «απλώς ένα μεγάλο σύννεφο αρνητικότητας».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: "Υπάρχουν τόσα πολλά ψεύτικα άτομα εκεί, είναι απλώς γελοίο»«Είμαι 23 και ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αυτόν τον τρόπο. Η μόνη φορά που έχω πάει στα κοινωνικά μέσα είναι να προωθήσω θετικά πράγματα που θα συμβούν και θετικές αλλαγές. Εκτός από αυτό, δεν το κάνω γιατί είναι απλώς ένα μεγάλο σύννεφο αρνητικότητας. Δεν υπάρχει λόγος να το κάνω"

"Δεν είναι λάθος του ίδιου του ιστότοπου, ο ιστότοπος είναι μια λαμπρή τεχνολογική ιδέα, αλλά είναι ακριβώς ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι το έχουν χρησιμοποιήσει."

Τέλος ο Ράσφορντ πρόσθεσε: "Δεν συμφωνώ πραγματικά με τα μικρά παιδιά να είναι στα κοινωνικά μέσα 24/7. Σε έναν τέλειο κόσμο, θα χρησιμοποιηθεί με τον σωστό τρόπο. Οι άνθρωποι θα μπορούσαν να είναι και να το απολαύσουν. Αλλά μέχρι να συμβεί τότε δεν είμαι οπαδός των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code