ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βόλος-Λάρισα:Παίζει "τα ρέστα" της για παραμονή η Λάρισα


 Ο Βόλος απόψε (8/5 19:30) υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό την Λάρισα για την 6η αγωνιστική των play-out της Superleague.

Οι Βολιώτες που από την την 1η αγωνιστική και μετά δεν είχαν το άγχος της παραμονής ( καθώς είχαν σωθεί και μαθηματικά με την νίκη με 3-1 επί του Παναιτωλικού) έχουν δείξει πως τους ενδιαφέρει η πρωτιά στα play-out για λόγους γοήτρου.

Όπως και σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια ο Βόλος δεν αναμένεται να κατέβει αδιάφορος αλλά χωρίς άγχος. Ο υπηρεσιακός τεχνικός Κώστας Μπράτσος αναμένεται να δοκιμάσει πράγματα στο παιχνίδι αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για ένα τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο πόλεις με μεγάλη αντιπαλότητα.

Η αποστολή του Βόλου αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές κι αυτοί είναι:Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Παπαδόπουλος, Ντεντάκης, Φερράρι, Γκρίλο, Σάντσες, Τέκιο, Μήτογλου, Λογαράς, Τσοκάνης, Κρητικός, Νίνης, Μαρτίνες, Μπαριέντος, Μπαρτόλο, Περέα, Ριένστρα, Κιάκος, Δουβίκας, Μπουένο


Η όλα ή τίποτα για την ΑΕΛ

Η Λάρισα απόψε παίζει την παραμονή της στο Πανθεσσαλικό, με τους βυσσινί να βρίσκονται στην τελευταία θέση με 24 βαθμούς και κυνηγούν τον Παναιτωλικό που βρίσκεται στους 27 και παίζει την ίδια ώρα με τον Ατρόμητο στο Αγρίνιο.

Η Λάρισα σε ενδεχόμενο ήττας λέει αντίο στην κατηγορία σε μία πολύ δύσκολη χρονιά για τον σύλλογο, αλλά ακόμα και σε ενδεχόμενο νίκης μπορεί η τύχη να μην είναι με το μέρος της.

Ο Τζιανλούκα Φέστα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και οι οποίοι είναι οι τραυματίες από καιρό         Σπάρβ,Γκράουρ, Νούνιτς, Γλυνό και ο Ζίζιτς που τραυματίστηκε πρόσφατα.

Επίσης εκτός πλάνων του προπονητή βρίσκονται οι  Μπεν Χατίρα,Μιλοσάβλιεβιτς και οι Μιχαήλ, Μπάγιτς. Εκτός αποστολής έμειναν οι έμπειροι ακραίοι μπακ Μπέρτος και Καρανίκας.

Οι αποστολή της Λάρισας αποτελείται από τους:Νάγκι, Σουλούκος, Ηλιάδης, Γιακιμόφσκι, Μαϊδανός, Γρηγορόπουλος, Χουσίνο, Γκοτζαμανίδης, Τσόσιτς, Μαξιμένκο, Κολομπίνο, Στίφλερ, Χαλάτσης, Ακούνια, Πινακάς, Νικολιάς, Ντουρμισάι, Δάκτυλας, Μουκαντζό, Ζαχαράκης.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code