ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ:Μέσα Καντουρί, Καγκάβα

 


Ενσωματώθηκαν στην σημερινή προπόνηση (14/5) ο Ομάρ Ελ Καντουρί και ο Σίντζι Καγκάβα και τέθηκαν κανονικά στην διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία για των τελευταίο αγώνα στα play-off απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα.

Από την άλλη ατομικό πρόγραμμα συνέχισε ο Ίνγκνασον, όπως και τις τελευταίες 10 μέρες, καθώς προσπαθεί να ξεκουραστεί και να ξεπεράσει τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν.

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός έμεινε εκτός στους τελευταίους 3 αγώνες του ΠΑΟΚ και θα βρίσκεται εκτός και με τον Αστέρα με τον Πάμπλο Γκαρσία να ευελπιστεί να τον έχει έτοιμο για τον τελικό κυπέλου απέναντι στον Ολυμπιακό.

Στον συγκεκριμένο αγώνα αναμένεται να πάρει λεπτά συμμετοχής ο Ελ Κνατουρί καθώς ο Μαροκινός ξεπέρασε την θλάση που τον ταλαιπωρούσε και είναι έτοιμος μαζί με τον Καγκάβα για τον Αστέρα.

"Ημέρα τακτικής η Παρασκευή (14.05) στη Νέα Μεσημβρία ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου ασχολήθηκαν με την τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με δρομικές ασκήσεις, rondo και συνεχίστηκε με παιχνίδια και οικογενειακό δίτερμα.

Οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Σίντζι Καγκάβα προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα, με τον Ίνγκι Ίνγκασον να είναι ο μόνος που έμεινε στο γυμναστήριο και την πισίνα, συνεχίζοντας το πρόγραμμα ειδικής διαχείρισης που ακολουθεί.

Το Σάββατο (15.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας"
αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code