ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λέστερ: Αλλαγή σελίδας - Αποχωρούν οι πρωταθλητές Μόργκαν, Φουχς και Τζέιμς


Με συνεχόμενες ανακοινώσεις αποδέσμευσεων παικτών (που κατέκτησαν το πρωτάθλημα του 2016) από την ομάδα, ανακοίνωσε η Λέστερ σήμερα, δείχνοντας την εκτιμήση στο προσωπό τους αλλά και την ανάγκη για αλλαγή σελίδας. Μεταξύ αυτών ο Γουές Μόργκαν, ή αλλιώς Κάπτεν Μόργκαν όπως τον αποκαλούσαν o οποίος αποχωρεί και επίσημα από την ενεργό δράση με 750 επαγγελματικά παιχνίδια στην καριέρα του. Τίμησε τις αλεπούδες ως ποδοσφαιρστής για 9 συναπτά έτη με 324 συμμετοχές (από το 2012) και πλέον θα συνεχίσει στον σύλλογο ως μέλος της επιτροπής της Ένωσης Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών."Είχα μια τόσο καλή στιγμή εδώ. Το να έρθω στο Λέστερ ήταν μια από τις καλύτερες επιλογές μου. Μπορώ πάντα να ανατρέχω στις αναμνήσεις. Είχαμε μερικές υπέροχες στιγμές μαζί", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Άγγλος στόπερ.

Δεύτερη αποχώρηση αυτή του Αυστριακού Κρίστιαν Φουχς, ο οποίος υπήρξε κάτοικος Λέστερ για 6 χρόνια με 116 συμμετοχές και σημαντική συμμετοχή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του φετινού FA cup. Ο Αυστριακός δήλωσε: "Ήταν η καλύτερη στιγμή στην καριέρα μου". 

Τρίτη και τελευταία αποχώρηση αυτή του Άγγλου μέσου Μάτι Τζειμς, ο οποίος υπήρξε παίκτης των αλεπούδων από το 2012 με 102 συμμετοχές, αγωνιζόμενος ως δανεικός στην Μπάρνσλει και την φετινή χρονιά στην Κόνβερτι.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code