ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επαναλαμβάνεται το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

 

Με ψήφους 5-0 το δευτεροβάθμιο όργανο της ΚΕΔ, απέρριψε την έφεση του Ολυμπιακού και αποφάσισε την επανάληψη του αγώνα από την αρχή, για μια σειρά παρατυπιών από την διαιτητική ομάδα. Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί ξανά τον Παναθηναϊκό στο βοηθητικό του ΣΕΦ, αφού τα τέσσερα μέλη της ΚΕΔ (Ζαβλανός, Συμεωνίδης, Ταβουλαρέας, Μητσόπουλος), συμφώνησαν με την πρωτοβάθμια απόφαση του Κώστα Κορομηλά και δικαίωσαν τον Παναθηναϊκό.

Το Δευτεροβάθμιο Όργανο της ΚΕΔ απέρριψε με ψήφους 5-0 την έφεση του Ολυμπιακού και έκρινε πως στο Game 1 υπήρξε σειρά από παρατυπίες της διαιτητικής ομάδας, για το καλάθι της Ριντ στο τέλος, αλλά και για την αντιμετώπιση της φάσης που ήταν αντίθετη με τους κανονισμούς της FIBA. 

Η μοναδική συζήτηση που προέκυψε στην ΚΕΔ είχε να κάνει με το αν θα διεξαχθεί παράταση ή ολόκληρος ο αγώνας, καταλήγοντας στο δεύτερο, δεδομένων των κανονισμών της FIBA που υπαγορεύουν αυτή την εξέλιξη.

Έτσι, οι τελικοί ξεκινούν από το 1-1 και οι δύο «αιώνιοι» αντίπαλοι θα μπουν ξανά στο παρκέ για τον πρώτο τελικό, πλέον αναμένεται να ανακοινωθεί η ημερομηνία του αγώνα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code