ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ-Άρης: Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για την 2η θέση

 


Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αρη στο Στάδιο της Τούμπας στα πλαίσια της προτελευταίας αγωνιστικής των φετινών play off στις 15:00, σε ένα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης το οποίο είναι πολύ σημαντικό και για τις 2 ομάδες όσον αφορά τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον ΑΕΚ που θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό, ενώ στο πρωτάθλημα την περασμένη αγωνιστική πήρε την νίκη επί της "Ένωσης" με 1-2. Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία δεν θα έχει στην διάθεσή της 4 παίκτες, τους Καγκάβα, Κρέσπο, Ελ Καντουρί και Ινγκασον, ο οποίος μάλιστα έκανε και πρόγραμμα ειδικής διαχείρισης. Ο δικέφαλος του Βορρά θέλει να πάρει διακαώς την νίκη για να εξασφαλίσει την 2η θέση έχοντας από κάτω του τον Αρη.

Ο φιλοξενούμενος Άρης βρίσκεται στην αντίπερα όχθη καθώς δεν έχει κερδίσει στα τελευταία 3 παιχνίδια και μέτρα 2 ισοπαλίες με Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης, με σκορ 1-1, ενώ είχε χάσει από την Δικέφαλο του Βορρά με 0-1 στην έδρα του και έχει χάσει έδαφος στην μάχη της 2ης θέσης. Ο Άκης Μάντζιος δεν υπολογίζει για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ τον Τζέγκο, ο οποίος έκανε χειρουργείο και θα χάσει τα 2 τελευταία παιχνίδια της σεζόν, ενώ από την άλλη στην αποστολή ς συμπεριλήφθηκε ο Γιάννης Δεληζήσης, ο οποίος έχει θέμα τραυματισμού, αλλά η κατάσταση του θα εκτιμηθεί λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα. Οι "Κίτρινοι" θέλουν την νίκη για να πλησιάσουν όσο γίνεται πιο κοντά το αντίπαλον δέος.

Όσον αφορά τώρα το κομμάτι της βαθμολογίας ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 2η θέση έχοντας 61 βαθμούς, ενώ από την άλλη ο Άρης βρίσκεται 3ος με 59 βαθμούς, 2 στροφές πριν από την λήξη της σεζόν. Στα μεταξύ τους παιχνίδια φέτος μοιράζονται από μια νίκη, ενώ έχουν και μια ισοπαλία με 2-2.

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν ανακοίνωσε αποστολή όπως κάνει συχνά τον τελευταίο καιρό.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Μπουσέ, Σιαμπάνης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Ροζ, Σάσα, Μαντσίνι, Ματίγια, Γκάνεα, Σάντε Σίλβα, Σούντγκρεν, Μπρούνο Φελίπε, Μπεναλουάν, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code