ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ-Άρης: Νίκη που δείχνει χαρακτήρα, αύξησε την διαφορά ο Δικέφαλος (2-0)


Ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε τον Άρη στην Τούμπα, σε ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι και όσον αφορά το βαθμολογικό κομμάτι, αλλά και όσον αφορά το γόητρο για την πόλη την Θεσσαλονίκης. 

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με 2-0 και διατηρήθηκε στην 2η θέση αφήνοντας και άλλο πίσω τον Αρη, μετά από το γκολ με πέναλτι του Σβαμπ στο 69', αλλά και του Ζίβκοβιτς στο 90'. Πλέον ο δικέφαλος του Βορρά έχει 64 βαθμούς και ο Άρης 59. 

1ο ημίχρονο: Ο Άρης βρέθηκε στην σεντρα της αναμέτρησης. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και είχε ευκαιρίες να απειλήσει με φάουλ και κόρνερ στην περιοχή του δικεφάλου, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει κάτι. Ο ΠΑΟΚ απείλησε με ένα ωραίο σουτ του Σφιντέρσκι στο 9', αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Κουέστα. Αρκετά νευρικές οι 2 ομάδες στα πρώτα λεπτά με φάουλ και κάρτες πολύ νωρίς. Ο ΠΑΟΚ ανέβασε σταδιακά ρυθμό και προσπάθησε να ελέγξει το παιχνίδι με τον Άρη να μένει πίσω και να περιμένει τυχόν λάθη. Ο ΠΑΟΚ είχε μια ακόμη καλή στιγμή με τον Ουάρντα να παίρνει την μπάλα να περνάει και τον Κουέστα, να πέφτει, αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε κάτι, παρέμεινε το 0-0 στο 22'. Ο Α. Ζίβκοβιτς έκανε ένα ξαφνικό σουτ στο επόμενο λεπτό, η μπάλα έφυγε ψηλά. Ο δικέφαλος του Βορρά συνεχίσε την πίεση, ο Ροντρίγκο έκανε ένα σουτ μετά από το κόρνερ του Ζίβκοβιτς, άουτ η μπάλα. Ο Βιεϊρίνια εκτέλεσε ένα φάουλ που κέρδισε ο Αουγκούστο, έξυπνα ο Κουέστα έβγαλε σε κόρνερ στο 27'. Ο Άρης είχε μια καλή στιγμή με τον Σίλβα να κανει ένα σουτ η μπάλα κόντραρε και κατέληξε άουτ στο 32'. Ο Σβαμπ έκανε ένα σουτ από το ύψους του κέντρου για να αιφνιδιάσει τον Κουέστα, η μπάλα πέρασε άουτ στο 38'. Έτσι πήγαν και οι 2 ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 0-0. 

2ο ημίχρονο: Στην σέντρα στο 2ο 45λεπτο ήταν ο ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος του Βορρά μπήκε δυνατά και είχε μια ευκαιρία με τον Σφιντέρσκι ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Κουέστα και η άμυνα του Άρη απόμακρυνε τον κίνδυνο. Ο Άρης έκανε μια τελική με τον Γκάμα μπλόκαρε ο Πασχαλάκης στο 49'. Πολυ ένταση στο παιχνίδι με πολλές μάχες μεταξύ των 2 ομάδων. Και ο ΠΑΟΚ, αλλά και ο Άρης έκαναν αλλαγές για να διεκδικήσουν κάτι από το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε πτώση του Κρμέντσικ και αφού ο διαιτητής της αναμέτρησης το είδε στο VAR έδειξε την άσπρη βούλα στο 68'. Ο Σαβμπ ήταν αυτός που εκτέλεσε και κατάφερε να ανοίξει το σκορ αφού σημάδεψε αριστερά στην εστία του Κουέστα και έκανε το 1-0. Από εκεί και πέρα ο Άρης προσπάθησε να βγάλει αντίδραση για να φέρει το ματς στα ίσια. Μαλιστα απείλησε με ένα ωραίο σουτ του Μάνου, ο Πασχαλάκης ήταν εκεί και έδιωξε την μπάλα. Ο ΠΑΟΚ απάντησε στην κόντρα η μαπαλ πήγε στον Κρμέντσικ σούταρε ο Κουέστα απομάκρυνε με το πόδι στο 80'.  Ο Κρμέντσικ στην αντεπίθεση σούταρε ψηλά, στο 87'. Ο δικέφαλος του Βορρά έκανε 2 τα τέρματα του μετά από πολύ ωραία ενέργεια και πάσα του Μιχάι ο Ζίβκοβιτς πλάσαρε εύστοχα σρο 90'. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε και με σουτ του Μουργκ κέρδισε ένα κόρνερ στο 94'. 

ΠΑΟΚ(Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (Λύρατζης 62'),  Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ροντρίγκο, Μπάμπα Ράχμαν (Μιχάι 85'), Ντόουγκλας Αουγκούστο, Σβαμπ (Μουργκ 78'), Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι (Κρμέντσικ 62'), Ουάρντα (Τσιγγάρας 62') (3-4-3)

Πάγκος: Μιχάι, Μούργκ, Τζόλης, Λύρατζης, Κρμέντσικ, Νινούα, Κωνσταντέλιας, Τσιγγάρας, Ζ. Ζίβκοβιτς

Άρης(Άκης Μάντζιος): Κουέστα υέστα, Σούντγκρεν (Μπρούνο 73'), Ρόουζ Μπεναλουάν, Ιωάννου (Μπερτόγλιο 73'), Γκανέα, Σάσα, Ματίγια (Μήτργολου 84'), Γκαρσία (Μαντσίνι 56'), Σίλβα (Μάνος 56'), Γκάμα (3-4-3)

Πάγκος: Δεληζήσης, Μαντσίνι, Μάνος, Μήτρογλου, Μπερτόγλιο, Μπαγκαλιάνης, Σάκιτς, Μπρούνο, Σιαμπάνης. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code