ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης (17:15): Η φετινή αυλαία της Super League "πέφτει" στους "Ζωσιμάδες"


ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλων Σμύρνης αναμετρούνται σήμερα (19/05,17:15) στο Ε.Σ.Ι. "Ζωσιμάδες" για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής των πλέι άουτ, ολοκληρώνοντας έτσι τις υποχρεώσεις τους για την φετινή χρονιά.

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί και σε αυτό το ματς η ομάδα των Ιωαννίνων, η οποία έχει χτυπηθεί από τον κορονοϊό στο φινάλε της σεζόν. Με σύνθεση ανάγκης θα κληθεί να αγωνιστεί η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη, που ανακοίνωσε ακόμη ένα κρούσμα μετά το ματς στη Λάρισα. Εκτός αποστολής έμειναν για διάφορους λόγους οι Κάργας, Καρτάλης, Εραμούσπε, Σιόντης, Οικονομόπουλος, Ντομίνγκεζ, Γροσδάνης, Λιάσος, Μπρένερ, Δούμτσης, Νάουμετς, Μιλιντσεάνου.

Αναλυτικά η αποστολή που θα ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν για τον ΠΑΣ: Λοντίγκιν, Χουτεσιώτης, Αθανασίου, Παντελάκης, Σάλιακας, Πίρσμαν, Πήλιος, Πανουργιάς, Κάστρο, Λώλης, Τριάδης, Ελευθεριάδης, Κρίζμαν, Γροσδάνης, Παμλίδης. 

Όσον αφορά τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Μάκης Χάβος δεν θα έχει στη διάθεσή του και αυτός αρκετούς παίκτες για το τελευταίο ματς της χρονιάς. Εκτός, για διάφορους λόγους, έμειναν οι Κότσαρης, Μπρούσιτς, Τσαλμπούρης, Λισγάρας, Κάλισιρ, Κολ, Σλίβκα, Τσιλούλης, Μουνιέ. Κάποιοι παίκτες δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα τη νέα χρονιά (Κολ, Μουνιέ) και δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Έλληνα τεχνικού.

Η αποστολή της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" για το ματς των Ιωαννίνων: Γιαννακόπουλος, Βέρουλστ, Χουχούμης, Ντομίνγκεζ, Μπαξεβανίδης, Λαγός, Ντάουντα, Ιωαννίδης, Μπεντινέλι, Φερνάντεθ, Φατιόν, Κιτόκο, Βάρκας, Ρώσση, Ρηγόπουλος, Ρόδης.

Θυμίζουμε ότι το ματς της κανονικής διάρκειας στα Γιάννινα ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλωνα Σμύρνης είχε λήξει υπέρ της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" με σκορ 1-3 (Λισγάρας αυτογκόλ 7'/ Φατιόν πεν. 43', Ιωαννίδης 73', Τσιλούλης 83').  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code