ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (1-4): Απόγευμα ντροπής στην Λεωφόρο

 


Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε στην "Λεωφόρο" τον Ολυμπιακό για την ολοκλήρωση των play off της Super League 1.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε μια συντριπτική ήττα από τον Ολυμπιακό μέσα στην Λεωφόρο με σκορ 1-4. Ο Ολυμπιακός ήταν μακράν ανώτερος και κατάφερε να πετύχει 4 γκολ εκ των οποίων τα 2 προήλθαν από αντεπίθεση. Οι "πράσινοι" το μόνο που κατάφεραν ήταν να πετύχουν 1 γκολ αν και είχαν κάποιες ευκαιρίες ακόμη.  

1ο Ημίχρονο:

Το παιχνίδι ξεκίνησε με φάση στο 1' κι όλας λεπτό με το σουτ του Μπουχαλάκη που πέρασε άουτ. Στο 5' ήρθε η απάντηση του Παναθηναϊκού με τον Μπουζούκη να κάνει το σουτ και τον Σεμέδο να βάζει την κόντρα και να διώχνει σε κόρνερ. Οι "ερυθρόλευκοι" όμως έφυγαν ιδανικά στην κόντρα, ο Καμαρά πάσαρε στον Μασούρα, αυτός στον Ελ Αραμπί, ο Μαροκινός βρήκε και πάλι τον Μασούρα που με ένα ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των «πρασίνων» και έκανε το 0-1. Στο 10' ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στο 0-2 10' και πάλι οι Πειραιώτες άλλαξαν εξαιρετικά την μπάλα με τον Ελ Αραμπί από θέση που δύσκολα αστοχεί να στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ. Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός με εξαιρετική κάθετη του Χασάν στον Μασούρα έκανε το 0-2. Ο Χασάν στο 14' έκανε το 0-3 αλλά μετά από έλεγχο το γκολ του Χασάν δεν μέτρησε και καταλογίστηκε πέναλτι για τον Παναθηναϊκό το οποίο ο Βιγιαφάνιες αστόχησε. Στο 18' ο Παναθηναϊκός εφτασε μια ανάσα από το 1-2 αλλά ο Ιωαννίδης με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Σα. Στο 23' νέα τελική για τον Παναθηναϊκό με τον Μπουζούκη που έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 34' ο Ολυμπιακός έφτασε στο 0-3 αλλά ο Χασάν είχε λάθος το σώμα του στην πρώτη κεφαλιά με τον Σάντσες να διώχνει σε κόρνερ. Στο 38' ο Μαουρίσιο έχασε τη μπάλα από τον Μασούρα, αυτός πάσαρε στον Ελ Αραμπί που με πλασέ δεν είχε πρόβλημα να κάνει το 0-3. Ο Παναθηναϊκός λίγο πριν την λήξη του 1ο μέρους έχασε μεγάλη ευκαιρία, ο Μακέντα έκανε τη σέντρα και ο Ιωαννίδης αστόχησε από την μικρή περιοχή. 

2ο Ημίχρονο: 

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε πιο ήρεμα και χωρίς μεγάλη ένταση σε σχέση με το πρώτο. Στο 53' ο Παναθηναϊκός πέτυχε το γκολ με το Μαουρίσιο και μείωσε σε 1-3. Ο Παναθηναϊκός πίεσε κι άλλο και στο 57' έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπουζούκη σε πολύ καλή θέση που έκανε το πλασέ αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 63' ο Χρηστογιώργος έκανε μια εξαιρετική απόκρουση στο σουτ του Χασάν, ενώ 10' αργότερα ο Ιωαννίδης πήγε να βάλει το γκολ της καριέρας του ντριμπλάροντας τους πάντες, με τον Σα να τον προλαβαίνει και τον Βιγιαφάνιες να αστοχεί παίρνοντας το ριμπάουντ. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Ολυμπιακός έφυγε και πάλι εξαιρετικά στην κόντρα, ο Φορτούνης πάσαρε στον Ανδρούτσο, αυτός έβγαλε την σέντρα και ο Ελ Αραμπί με κεφαλιά έκανε το 1-4 σε μια φάση στην οποία ο Χρηστογιώργος έχει ευθύνη. Λίγο πριν την λήξη του αγώνα είχαμε την αποβολή για τον Βιγιαφάνιες που δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Μολό, Καραγιάννης, Βέλεθ, Σάντσες, Αλεξανδρόπουλος (Σανκαρέ), Μαουρίσιο (Τζαβίδας), Μπουζούκης (Καρλίτος), Ιωαννίδης (Αιτορ), Βιγιαφάνιες, Μακέντα (Ενγκμπακοτό)

Ολυμπιακός: Σα, Σεμέδο, Εμβιλά (Μπρούμα) Καλογερόπουλος, Ανδρούτσος (λαλά) Ρέαμπτσιουκ. Μπουχαλάκης, Καμαρά (Ντιάγκο Σίλβα), Χασάν (Βαλμπουενά), Ελ Αραμπί, Μασούρας (Φορτούνη)

Διαιτητές: Αντρέας Έκμπεργκ, Μεχμέτ Κούλουμ, Στεφάν Χάλμπεργκ

4ος Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code